Oldal frissítése

Sage BES980BTR Black Truffle

1,7 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
692 190 Ft

Sage BES980BTR Black Truffle

A kiváló minőségű Sage darálós karos kávéfőző gondoskodik arról, hogy minden nap finom kávét igyál, mintha egy étteremben lennél. Két adagot is készíthetsz egyidejűleg, ami ideális, ha gyorsan kell kávét készíteni több embernek. Finom és aromás espresso készíthető a segítségével. A kiváló minőségű Sage karos kávéfőző ideális választás cégekhez vagy vendéglátóipari egységekhez is.

Karos kávéfőző Sage BES980BTR Black Truffle ...
Karos kávéfőző Sage BES980BTR Black Truffle ...

A hasznos Sage BES980BTR Black Truffle karos kávéfőző leglényegesebb tulajdonságai

  • Sage Karos kávéfőző, amely nélkülözhetetlen a kávérajongók számára
  • A fémből gyártott darálómechanizmus gondoskodik a hosszú élettartamról
  • Espresso készítésére is megfelelő
  • 15 bar nyomással rendelkezik
  • 2,5 l térfogattal rendelkezik a víztartály
  • A klassz Sage karos kávégép anyaga rozsdamentes acél
  • Funkciók és lehetőségek, hogy könnyebb legyen a kávét elkészíteni: italhőmérséklet beállítása, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása
  • Funkció: tej hőmérséklet beállítása
  • A kávébabtartály kapacitása: 280 g
  • Funkciói: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre és automatikus kikapcsolás

Kényeztesd magát a karos kávéfőzővel és annak egyedi funkcióival

A szuper Sage kávéfőző funkciói egyszerűbbé teszik a kávékészítést. A forró víz funkció lehetővé teszi, hogy kávé nélkül készíts forró vizet, amely akkor használható ki igazán, ha teát vagy hosszú kávét szeretnél készíteni. Hála az ötletes időzítőnek, beállíthatod, hogy mikor kezdje el a gép főzni a kávét. Csak állítsd be a kívánt időpontot például lefekvés előtti este, így reggel a kávéfőző automatikusan elindul, és egy csésze friss kávé vár majd, amikor felébredsz. Bizonyos időtartam után, inaktivitás esetén a karos kávéfőző automatikusan kikapcsol az energiatakarékosság és a biztonságos használat érdekében. Ez a gép élettartamát is meghosszabbítja, és minimalizálja a kopást.

Karos kávéfőző Sage BES980BTR Black Truffle ...

Igyál frissen őrölt kávét otthon is

A darálós Sage karos kávéfőző garantálja otthon is a frissen őrölt kávéból készült finom kávét. Őrlési fokozatok száma 30, ami szabadságot ad a különböző kávéitalok elkészítéséhez, mivel lehetővé teszi a különböző textúrák és ízek elérését. A karos kávéfőző fém darálóval készült, amelynek szerkezete ütés- és szennyeződésálló. 15 bar nyomáson készíti el a kávét a készülék, ami elég ahhoz, hogy otthon is olyan eszpresszót vagy kapucsínót ihass, mint amilyet egy kávézóban szolgálnak fel. 280 g a tartályba tölthető kávébab mennyisége, így annyi fér bele, hogy ne kelljen gyakran újratölteni.

Karos kávéfőző Sage BES980BTR Black Truffle ...
Karos kávéfőző Sage BES980BTR Black Truffle ...

Állítsd be a kávé ízét az ízlésednek megfelelően

Karos kávéfőző darálóval a kedvelt Sage gyártótól, amely nemcsak a kávé elkészítését teszi egyszerűvé, hanem tökéletes ízzel is megörvendeztet. Erről többek között az italhőmérséklet-beállítás funkció gondoskodik, amely beállítja az ideális hőmérsékletet az ellenállhatatlan kávéaroma biztosítása érdekében. A karos kávéfőzőt a gyártó automata tejrendszerrel készítette, mindössze annyi a dolgod, hogy feltöltöd a tartályt, a készülék pedig minden mást elvégez helyetted. Annak érdekében, hogy a kávédat tovább élvezhesd forrón, melegítsd fel a kávékészítés előtt a csészét a csészemelegítő segítségével. A gőzfúvóka a gőz előállításának kulcsfontosságú eleme, amelyet a tej melegítéséhez és felhabosításához használnak a kapucsínó vagy a tejeskávé készítéséhez. A végeredmény egy krémes, gazdag ital lesz. A kávéfőző egy kiegészítő tejhabosítóval rendelkezik a finom tejhab előállításához. Mindössze annyit kell tenned, hogy tejet öntesz a tartályba, és kiválasztod a kedvenc italodat. Az eszpresszót gazdag tejhabbal lágyítja. Gyors és egyszerű tejhőmérséklet-beállítással örvendeztet meg.

Sage kávéfőző könnyű karbantartással

A fantasztikus Sage karos kávéfőző karbantartása kimondottan könnyű. Azért, hogy a karbantartás folyamata a lehető legegyszerűbb legyen, egy élvonalbeli tejrendszer-tisztítási technológiával egészült ki a készülék. Miután tejes italt készítesz, a készülék elvégzi az automatikus tejrendszer-tisztítást. Ha kávéfőződ alapos tisztítást vagy vízkőmentesítést igényel, a készülék időben értesít. Ha vízkő rakódik le a felületre, előfordulhat, hogy csökken a vízáramlás intenzitása, valamint a víz hőmérséklete, továbbá a vízkő negatívan befolyásolhatja a kávé ízét is.

Felszereltség:

integrált tömörítő állomás, beépített kávédaráló és kijelző, érintésmentes kijelző és manuális gombok, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, gőzfúvóka, tejrendszer, kiegészítő tejhabosító és tejes megoldás nélkül, vízkőtelenítő rendszer és vízszűrő használat

Méretei:

45,5 × 37 × 41 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

19,6 kg

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló
Rendeltetés Otthonra, Professzionális

Design

Design Klasszikus

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 2,5 l
Anyag Rozsdamentes acél
Kávébab tartály kapacitása 280 g

Funkciók

Általános funkciók Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás
Ital tulajdonságok Italhőmérséklet beállítása, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása
Tejkészítés Tej hőmérséklet beállítása
Karbantartási és tisztítási funkciók Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Tejrendszer automatikus tisztítása

Italok

Ital típusa Espresso

Felszerelés

Általános felszereltség Integrált tömörítő állomás, Beépített kávédaráló, Kijelző
Felhasználói felület Érintésmentes kijelző, Manuális gombok
Italkészítés Tárolóhely a poharaknak, Csészemelegítés
Tejadagolás módja Gőzfúvóka, Tejrendszer, Kiegészítő tejhabosító, Tejes megoldás nélkül
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Vízszűrő használat

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga Fém
Őrlési fokozat 30
Daráló funkciók Állítható őrlési finomság

Méret & súly

Mélység 41 cm
Szélesség 37 cm
Magasság 45,5 cm
Tömeg 19,6 kg

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Horvátország, Románia, Szlovénia

Specifikáció

Vízforrás Víztartály
Vízmelegítő rendszer Dupla forraló
Vízhőmérséklet szabályozó PID rendszer
Kód:  SAGPK381
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BES980BTR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10