Oldal frissítése

Sage BES920BTR Black Truffle

426 990 Ft
336 210 Ft áfa nélkül

Sage BES920BTR Black Truffle

Egy csodás feketéért nem kell kávézóba sietned. Készítsd el saját kávéd ezzel a manuális kávéfőzővel. A(z) Sage BES920BTR Black Truffle egy tartós 2200 W teljesítményű karos presszófőző, amely könnyen csinál az arabikából egy ellenálhatatlan eszpresszót. A jó eszpresszó 15 bar nyomás alatt jön létre a kávészemek aromájának kinyerésével. Otthonod kényelmében is élvezheted a kávéházak minőségi presszóját. Amennyiben tejhabbal szereted a kávét, akkor áldani fogod a kávéfőző tejhabosító rendszerét, amely a gőzfúvókák segítségével dús habot készít capuccínódhoz. A(z) Sage gépével egyidejűleg több kávé is készíthető, hiszen tartályának űrtartalma 2,5 l. A nagy kijelzőnek hála minden kávéval kapcsolatos információ leolvasható és használata is kényelmesebb.

A(z) Sage BES920BTR Black Truffle karos presszófőző gép legfőbb jellemzői

 • A(z) Sage kávéfőző gépépvel finom kávét készíthetünk
 • A gőzfúvókák segítségével finom tejeskávé készíthető
 • Passzív csészemelegítő
 • Egyidejűleg két kávé is főzhető
 • A kijelzőről minden információ leolvasható
 • Csepegtető rács
 • Öntisztító funkció
 • A balesetek megelőzéséről egy automatikus megszakító gondoskodik
 • Teljesítménye: 2200 W
 • Nyomás: 15 bar
 • Fekete színe illeni fog minden modern konyhába

A(z) Sage BES920BTR Black Truffle karos presszófőző gép praktikus funkciói

A(z) Sage mindenre gondolt, hogy a reggeli rituáléd igazán tökéletes lehessen. A berendezést egyebek mellett felszerelték egy csészemelegítővel, amely egyfolytában előmelegítve tartja a csészéket és bögréket. Útját állva annak, hogy a reggeli capuccinód kihűljön a hideg pohár miatt. A különleges rendszernek köszönhetően egyidejűleg két fekete is készíthető. Az okosan megtervezett csepegtető rendszer segít megelőzni a kellemetlen csepegést. A kávéfőző tisztán tartásával sem lesz probléma. Egy öntisztító és vízkőoldó funkcióval is felszerelték, amely minden kávé után átöblíti magát. A balesetek megelőzéséről egy automatikus megszakító gondoskodik, amely kikapcsolja a kávéfőzőt, ha egy ideig nem használjuk.

5,0
1 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 2 200 W
Nyomás 15 bar
Víztartály 2,5 l

Funkciók

Funkciók Tejrendszer, Két csésze készítése egyszerre, Kijelző, Forró víz funkció, Gőzfúvóka, Csészemelegítő, Beállítható kávémennyiség, Csepegtető rendszer, Időzítő, Vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Automatikus kikapcsolás, Cappuccino és latte
Alapvető funkciók Cappuccino és latte, Gőzfúvóka
Fejlett funkciók Időzítővel

Méret & súly

Mélység 36 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 44 cm
Tömeg 15 kg

Szín

Szín Fekete

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kód:  SAGPK382
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  BES920BTR
P-DC1-WEB20