Oldal frissítése

Sage BES008

4,8 48 értékelés
6 690 Ft

Sage BES008

Ki ne szeretne ízletes kávét inni. De azon gondolkozol, hogy a víz, amiből főznéd, mennyire tiszta? A CLARIS vízszűrő garantálja, hogy a víz mindig tökéletesen tiszta lesz. A CLARIS szűrő megfogja a vízben lévő összes szennyeződést és nem kívánatos anyagot. A szűrt víz ugyanakkor védi SAGE kávéfőződet is a vízkőlerakódástól, ezzel meghosszabbítja az élettartamát. Add meg kávéfőződnek a lehető legjobb gondoskodást, magadnak pedig a tökéletes kávézás élményét.

A CLARIS SAGE BES008 vízszűrő legfontosabb tulajdonságai

  • A szűrt víz még jobb ízt ad a kávénak
  • A CLARIS BES008 a SAGE kávéfőzőkhöz ajánlott
  • Kiszűri a szennyeződéseket és a nemkívánatos anyagokat a vízből, mint például a rezet, az ólmot, a klórt, a peszticideket, stb.
  • Védi a kávéfőzőt a vízkőlerakódástól
  • A vízszűrőt a víztartályba kell behelyezni

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Vízszűrő

Tulajdonságok

Darabszám 1 db
Modelelk, amelyekhez alkalmas Sage
Kód:  SAGFL165
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BES008
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10