Oldal frissítése

SAGE BCG600 fekete

4,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAGE BCG600 fekete

A Sage BCG3600 fekete színű praktikus elektromos kávédarálója alkalmas a kávébab megőrlésére nem csak eszpresszó gépekhez, hanem a hagyományos kávéfőzőkhöz, filteres kávéfőzőkhöz és French press-hez (dugattyús kávéfőzőhöz) is.  A kávédaráló 60 precíziós finomságú őrlési opcióval rendelkezik, amiből egyéni ízlés és igény szerint kiválasztható a számodra megfelelő fokozat, valamint rendelkezik 340 gramm kávé befogadására képes praktikus tálcával is, és egyedülálló belső reteszelő és kioldó rendszerrel a könnyű hordozhatóság érdekében. A rozsdamentes acél kúpos daráló csökkenti a hőmérsékletet őrlés közben, ezáltal biztosítva a kávébab olajtartalmának megőrzését. 

A Sage BCG600 elektromos kávédaráló legfontosabb jellemzői

  • Kávébab őrléséhez eszpresszóban, hagyományos kávéfőzőben, filteres kávéfőzőben és French press-ben (dugattyús kávéfőzőben) történő kávé készítéséhez
  • 60 féle finomságú őrlési opcióval rendelkezik
  • Praktikus tálca maximum 340 gramm kávébab számára
  • Egyedi belső reteszelő / kioldó rendszer a könnyű szállítás érdekében
  • A rozsdamentes acél kúpos daráló csökkenti az őrlési hőmérsékletet, ezáltal megvédi a kávébab olajtartalmát
  • Túlmelegedés elleni motor védelem
  • Tápellátás: 130 W
  • Elegáns fekete dizájn

Állítható finomságú daráló

A daráló 60 precíziós finomságú őrlési funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a kávéőrlemény szemcsésségének megfelelő beállítását  az igényelt kávé típusától függően. A különböző kávéfajták eltérő finomságú kávészemeket igényelnek, aminek biztosítása rendkívül egyszerű a SAGE BCG600 elektromos darálónak köszönhetően. Ezenkívül a daráló termikus túlterhelés elleni védelemmel gondoskodik a készülék biztonságáról.

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Daráló típusa Elektromos
Őrlőkövek alakja Kúpos
Őrlési fokozat 60
Kávétartály kapacitása 340 g
Daráló anyaga Műanyag, Rozsdamentes acél
Tulajdonságok Csak ráhelyezett tetővel működtethető
Teljesítmény 130 W
Kód:  SAGBC020
Termékszám:  BCG600BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20