Oldal frissítése

Sage BCG600

4,7 10 értékelés
61 590 Ft

Sage BCG600

A praktikus és dizájnos, fémes ezüst színű Sage BCG3600 elektromos kávédaráló alkalmas a kávébab megőrlésére, nem csak eszpresszó gépekhez, hanem a hagyományos kávéfőzőkhöz, filteres kávéfőzőkhöz és French press-hez (dugattyús kávéfőzőhöz) is. A kávédaráló 60 precíziós finomságú őrlési opcióval rendelkezik, amit saját ízlésed és képzeleted szerint szabályozhatsz, valamint egy 340 gramm kávé befogadására képes praktikus tálcával is, egyedülálló belső reteszelő és kioldó rendszerrel a könnyű hordozhatóság érdekében. Szintén nagyon praktikus a rozsdamentes kúpos daráló, amely csökkenti a hőmérsékletet az őrlési folyamat során, ezáltal biztosítva a kávébab olajtartalmának védelmét és megőrzését. 

A Sage BCG600 elektromos kávédaráló legfontosabb jellemzői

  • Kávébab őrléséhez eszpresszóban, hagyományos kávéfőzőben, filteres kávéfőzőben és French press-el (dugattyús kávéfőzőhöz) is
  • 60 precíz őrlési finomság beállítással rendelkezik
  • Praktikus tálca maximum 340 gramm kávébab számára
  • Egyedi belső reteszelő / kioldó rendszer a könnyű szállítás érdekében
  • A rozsdamentes acél kúpos daráló csökkenti az őrlési hőmérsékletet, és ezáltal megvédi a kávébab olajtartalmát
  • Túlmelegedés elleni motor védelem
  • Tápellátás: 130 W
  • Elegáns, fémes ezüst színű kivitel

Állítható finomságú daráló

A daráló 60 precíziós finomságú őrlési funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a kávéőrlemény szemcsésségének megfelelő beállítását  az igényelt kávé típusától függően. A különböző kávéfajták eltérő finomságú kávészemeket igényelnek, aminek biztosítása rendkívül egyszerű a SAGE BCG600 elektromos darálónak köszönhetően. Ezenkívül a daráló termikus túlterhelés elleni védelemmel gondoskodik a készülék biztonságáról.

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Elektromos
Darálási mechanizmus Őrlőköves
Őrlőkövek alakja Kúpos
Őrlési fokozat 55
Kávétartály kapacitása 340 g
Daráló anyaga Műanyag, Rozsdamentes acél
Darálómechanizmus anyaga Fém
Tulajdonságok Csak ráhelyezett tetővel működtethető, Tárolóhely a kábelnek, Csúszásgátló talpak, Légmentesen záródó fedél, Háttérvilágítású gombok, Üresjárat elleni védelem
Teljesítmény 130 W

Szín

Szín Ezüst

Csomagolás

Csomag tartalma Adagoló tölcsér, Tisztító kefe, Csepegtető tálca

Méret & súly

Magasság 34,2 cm
Szélesség 20 cm
Mélység 16,3 cm
Tömeg 2,4 kg
Kód:  SAGBC010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BCG600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10