Oldal frissítése

SAFEWELL Széf 30l, fekete

5 6 értékelés
26 990 Ft

SAFEWELL Széf 30l, fekete

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel dokumentumok, kevés pénz vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb árucikk a(z) SAFEWELL Széf 30l, fekete otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, a bizalmas dokumentumokat és az értéktárgyakat. A biztonság növelése érdekében falba, padlóra és bútorra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása kulccsal történik. Így nem fog előfordulni az, hogy elfelejted a számkódot. A(z) SAFEWELL Széf 30l, fekete széf fekete színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) SAFEWELL Széf 30l, fekete legfontosabb jellemzői

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) SAFEWELL Széf 30l, fekete széf kinyitása és bezárása kulccsal valósul meg
  • A(z) falba, padlóra és bútorra történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • Űrtartalom: 26,7 l

A(z) SAFEWELL Széf 30l, fekete széf méretei

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei alapján a(z) SAFEWELL Széf 30l, fekete a közepes széfek osztályába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 30 × 38 × 30 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 29,6 × 37,6 × 24 cm. A(z) SAFEWELL által készített széf súlya 12,6 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A tárgyak tárolásához 26,7 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Külső méretek

Külső magasság 30 cm
Külső mélység 30 cm
Külső szélesség 38 cm
Tömeg 12,6 kg

Belső méretek

Belső magasság 29,6 cm
Belső szélesség 37,6 cm
Belső mélység 24 cm

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba, Padlóra, Bútorra
Űrtartalom 26,7 l
Zár Kulcs
Kód:  SAFEWLL006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  30B2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20