Oldal frissítése

SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete

5 9 értékelés
23 990 Ft

SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete

Olcsó, de megbízható megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf a helyes választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. Méreteit nézve a(z) SAFEWELL szállodai széf úti okmányok, készpénz és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségkívül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A fokozottabb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete széf fekete színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete főbb jellemzői

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • Kompakt méretek és egyszerű kezelés - ezek a szállodai széf jellemzői
  • A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete széf bezárása és kinyitása elektronikus zárral zajlik
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • Térfogata: 16,3 l

A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete széf méretei

Vásárlás előtt lényeges tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) SAFEWELL Elektronikus széf 25l, fekete a közepes széfek közé sorolható. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 25 × 35 × 25 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 24,7 × 34,7 × 19 cm. A(z) SAFEWELL márkájú széf súlya 7,9 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A tárgyak megőrzéséhez 16,3 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Külső méretek

Külső magasság 25 cm
Külső mélység 25 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 7,9 kg

Belső méretek

Belső magasság 24,7 cm
Belső szélesség 34,7 cm
Belső mélység 19 cm

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Falba
Űrtartalom 16,3 l
Zár Elektronický na kód
Kód:  SAFEWLL004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  25ET

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15