Oldal frissítése

SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér

Olcsó, de megbízható megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. Méretei révén a(z) SAFEWELL szállodai széf ékszerek, készpénz és úti okmányok tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségtelenül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A fokozottabb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. Az egyrétegű falszerkezet meggátolja az oldalról történő behatolást a széfbe. Rögzítőelemeket szintén mellékeltek hozzá, így már csak egy fúróra lesz szükséged. A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér széf fehér színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér kulcsfontosságú pozitívumai

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A szállodai széf egyszerűen kezelhető
  • A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér széf kinyitása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Egyrétegű felépítéssel rendelkezik
  • A csomagnak rögzítőelemek is a részei
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukak is elő vannak készítve rajta
  • Térfogata: 4,6 l

A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér széf méretei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, fehér a kicsi széfek osztályába tartozik. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 17 × 23 × 17 cm. Belső méretei pedig 16,8 × 22,8 × 12 cm. A(z) SAFEWELL által készített széf tömege 2,6 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak tárolásához 4,6 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Külső méretek

Külső magasság 17 cm
Külső mélység 17 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 2,6 kg

Belső méretek

Belső magasság 16,8 cm
Belső szélesség 22,8 cm
Belső mélység 12 cm

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 4,6 l
Zár Elektronický na kód
Kód:  SAFEWLL002
Termékszám:  17NEF white

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20