Oldal frissítése

SAFEWELL 25 Pénzkazetta, kék

4,7 12 értékelés
3 390 Ft

SAFEWELL 25 Pénzkazetta, kék

A SAFEWELL 25 pénzkazettát használhatod készpénz, ékszerek vagy más értéktárgyak otthoni tárolására, de jó szolgálatot tehet az irodában vagy olyan alkalmakkor is, amikor nagyobb pénzösszeget szeretnél biztonságban tudni. A pénzkazettában lesz elég hely a bankjegyek és a fémpénzek tárolásához is. Kompakt méretének köszönhetően a pénzkazetta könnyen szállítható és tárolható. Ebben a praktikus fogantyú is a segítségedre lesz. A széf további előnye, hogy kulccsal zárható, így senki sem férhet hozzá az értékeidhez. A SAFEWELL 25 pénzkazetta több színváltozatban is kapható, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt.

A kék SAFEWELL 25 pénzkazetta legfontosabb jellemzői

  • A SAFEWELL 25 pénzkazetta papírpénz és érmék tárolására alkalmas
  • Kompakt mérete és fogantyúja megkönnyíti a széf szállítását
  • Mechanikusan, kulccsal záródik
  • A belsejében egy öt részre osztott, kivehető rekesz található
  • A SAFEWELL 25 acélból készült
  • Praktikus, lekerekített élekkel rendelkezik

A SAFEWELL 25 pénzkazetta belső elrendezése

A SAFEWELL 25 elegendő helyet kínál az összes értéktárgyad számára. A kivehető belső rekesznek köszönhetően két nagyobb tárolórész is a rendelkezésedre áll. A bankjegyek kényelmesen elférnek az alsó részben. Mivel a másik, felső rekesz alatt található, így a pénzt még nagyobb biztonságban tudhatod. A felső rész az érmék tárolására szolgál. Ez a rekesz ráadásul öt részre van osztva, így az érméket értékük szerint is szortírozhatod. A SAFEWELL 25 pénzkazettában minden értéked könnyen áttekinthető lesz. 

SAFEWELL 25 pénzkazetta minőségi kialakítással

A pénzkazetta kiváló minőségű fémből, tömör acélból készült, így még a kevésbé kíméletes használatnak is ellenáll. A miniszéf falvastagsága 0,8 mm. Praktikus, lekerekített éleinek hála a pénzkazetta kényelmesen, sérülésveszély nélkül kezelhető. A mechanikus zárszerkezet megvédi értékeid a hívatlan behatolókkal szemben. 



Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Biztonsági láda, Pénzkazetták
Rögzítés Hordozható
Zár Kulcs

Külső méretek

Külső magasság 9 cm
Külső mélység 18 cm
Külső szélesség 25 cm
Tömeg 1,1 kg

Belső méretek

Belső magasság 8,8 cm
Belső szélesség 24,8 cm
Belső mélység 17,8 cm

Szín

Szín Kék
Kód:  SAFEWLL009
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YFC 25 blue

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15