Oldal frissítése

SAFESCAN 70 szürke

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAFESCAN 70 szürke

Bemutatjuk a kiváló minőségű Safescan bankjegyvizsgáló készüléket. Amellett, hogy az összes pénznem bankjegyének valódiságát ellenőrizni lehet a segítségével, alkalmas hitelkártyák és egyéb dokumentumok hitelességének ellenőrzésére is, amelyek rendelkeznek UV biztonsági elemekkel. Másik nagy előnye, hogy segítségével a vízjeleket és mikronyomatokat is megvizsgálhatjuk.

Legfontosabb jellemzők

  • Segít kiszűrni a hamis bankjegyeket és hitelkártyákat
  • Minden pénznem, bankkártya, hitelkártya és egyéb dokumentum ellenőrzésére alkalmas, amelyek biztonsági elemekkel rendelkeznek
  • Vízjelek, UV biztonsági elemek és mikronyomatok ellenőrzésére szolgál
  • UV lámpa és intenzív fehér fény

A lámpa élettartama akár háromszor hosszabb

Ennek a készüléknek az újdonsága az úgynevezett meleg indítás technológia, amely az UV lámpa élettartamát akár a háromszorosára is növelheti. Ha a bankjegyvizsgáló be van kapcsolva, az intelligens rendszer előmelegíti a lámpa elektródáit, amely lehetővé teszi a gyakori be- és kikapcsolást, anélkül, hogy a lámpa élettartama csökkenne. Másik előnye a stand-by mód, amely egy mozgásérzékelő segítségével állítja az UV fényt, ha nem érzékel mozgást, tíz másodperc után kikapcsol. Majd ismét bekapcsol, ha újra aláteszünk egy bankjegyet vagy bankkártyát.

Széleskörű felhasználási terület

A fémszálak, vízjelek és mikronyomatok ellenőrzésénél garantáltan hasznos lesz a fehér háttérvilágítású alsó felület. 16 beépített, nagyon erős LED segíti az alaposabb ellenőrzést.

Tulajdonságok:

Áramellátás:
230 V / 50 Hz - 18 W

Méret:
206 × 90 × 102 mm

Tömeg:
1,05 kg

Kód:  QT191f
Termékszám:  131-0398
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20