Oldal frissítése

SAFESCAN 50 fekete

5 1 értékelés
25 590 Ft

SAFESCAN 50 fekete

Segítségre van szüksége a hamisítványok felderítésében? Akkor a Safescan bankjegyellenőrző az, amire szüksége van. Ez az egyszerűen használható eszköz ideális a hamisítványok azonosítására, nem csak bankjegyek, hanem hitelkártyák, útlevelek és egyéb, UV fénnyel ellenőrízhető elemekkel ellátott hivatalos dokumentumok vizsgálatára is. Ráadásul a speciális technológia képes megháromszorozni az UV-lámpa élettartamát. A készülék bekapcsolásakor a rendszer előmelegíti az elektródákat, lehetővé téve az izzó bekapcsolását és kikapcsolását az élettartama csökkentése nélkül. Ez a Safescan 50 nagy előnye.

A Safescan 50 bankjegyellenőrző jellemzői

  • Kompakt ultraibolya lámpa az utánzatok azonosítására
  • A Safescan 50 képes kiszűrni a hamis bankjegyeket, hitelkártyákat, útleveleket és egyéb hivatalos dokumentumokat
  • Banki és kiskereskedelmi szférában és számos más helyen
  • Nagy teljesítményű 9W UV lámpa
  • Meleg start technológia a háromszor hosszabb élettartamért
  • Minden pénznemmel kompatibilis
  •  

Integrált reflektor az optimális láthatóságért

Nem szükséges a környezeti források tompítása és további UV-sugárforrások segítsége, hiszen a készülék integrált reflektorral rendelkezik, amely megduplázza az UV fény erősségét. Ez tökéletes láthatóságot biztosít.

Méret:
20,6 x 
10,2 x 8,8 cm

Súly:
515 g

Tápegység:
AC 220 V - 240 V

Szín:
fekete

Erre a termékre kiterjesztett garanciát kaphatsz. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálsz a https://www.safescan.com/en/login weboldalon, akkor a garanciát 36 hónapra meghosszabbítod. Regisztráció nélkül a szokásos 24 hónap garancia érvényes a termékre.

Kód:  QT193u
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  131-0397
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20