Oldal frissítése

SAFESCAN 40H

3,6 10 értékelés
6 790 Ft

SAFESCAN 40H

Gyakran vásárol külföldön, vagy olyan helyeken, ahol többnyire készpénzzel fizet, és nem szeretné hogy átverjék? Ez a hordozható UV bankjegy detektor segít felderíteni a bankjegyekről hiányzó biztonsági elemeket, amelyek csak ultraibolya fény alatt, egy adott frekvencián láthatók. Piacon, bárban, taxiban, vagy akár áruátadáskor, kisebb a csalás esélye.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható UV detektor a bankjegyek UV jellemzőinek ellenőrzésére
  • Ellenőrizhetők még hitelkártyák, személyazonosító dokumentumok és egyéb dokumentumok is
  • A detektoron található még egy fehér LED dióda is, a többi elem vizuális ellenőrzéséhez 
  • Kompakt méreteinek (16 × 5,6 × 2,2 cm), és csekély tömegének (89 g) köszönhetően, mindenhová magával viheti
  • Tartozik hozzá még egy kényelmes csuklópánt, és egy asztali állvány
  • 4 db AA elem

Nem csak a bankjegyeket ellenőrzi  

A SAFESCAN 40H detektor UV lámpájával nem csak a bankjegyek UV jellemzőit fedezheti fel, de hitelkártyák, útlevelek és egyéb dokumentumok biztonsági elemeit is. Az UV tinta is látható általa, amit személyes tárgyak megjelölésére használnak- személyi tulajdon meghatározása céljából- illetve különböző társadalmi események bejáratainál, egyes személyek megjelölésére. 

 

Praktikus fehér LED fény

A SAFESCAN 40H rendelkezik még egy fehér LED lámpával is, ami a fehér csíkok, vízjelek, és mikroszövegek megtekintésre szolgál, amelyek a legtöbb mai bankjegyen már megtalálhatók.

Erre a termékre kiterjesztett garanciát kaphatsz. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálsz a https://www.safescan.com/en/login weboldalon, akkor a garanciát 36 hónapra meghosszabbítod. Regisztráció nélkül a szokásos 24 hónap garancia érvényes a termékre.

 
Kód:  QT193n
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  130-0444
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20