Oldal frissítése

SAFESCAN 2250

5 2 értékelés
142 890 Ft

SAFESCAN 2250

Ha jó minőségű bankjegyszámlálót keresel, akkor a Safescan 2250 az ideális megoldás számodra. Akár 1000 bankjegyet megszámol percenként, bármelyik pénznem esetében. Az LCD kijelzőn minden szükséges információ látható. A készülék egyik legfontosabb kiegészítő funkciója a hárompontos automata hamisítvány felismerés. Ezen kívül nagyon hasznos még a "Batch" funkció is, amely lehetővé teszi, hogy az általad megadott számú bankjegyet leszámolja a gép. A csomag tartalmaz még egy használati útmutatót, egy tisztító és karbantartó készletet, hálózati kábeleket (EUR/UK/Svájc) és egy porvédő takarót.

Új euró-bankjegyek

Az eurós bankjegyek méretének megváltozásával a Safescan 2250 bankjegyszámláló megfelelő működéséhez feltétlenül szükséges a pénznem szoftver frissítése. A legfrissebb verzióját itt töltheted le.

A linkre kattintva add meg a bankjegyszámlálód típusát vagy termékkódját. Az új szoftver verziót USB kábel vagy MicroSD segítségével telepítheted a bankjegyszámlálóra.

Javasoljuk átkapcsolni a pénznem rendezését "ALL" értékre. Ebben a módban a Safescan 2250 az új és a régi bankjegyeket is észleli.

Legfontosabb jellemzők

  • Akár 1000 bankjegyet megszámol percenként
  • LCD kijelző, amelyen nyomon követhető a bankjegyek számolása
  • 3-pontos hamisítvány felismerő funkció 
  • Ellenőrzi a bankjegyek UV biztonsági elemeit (ultraibolya sugárzás)
  • Állítható szenzor érzékenység és a készülék testreszabása az adott bankjegy tulajdonságaihoz 
  • Alkalmazható minden pénznemhez

Három-pontos hamisítvány felismerő funkció

Ez a bankjegyszámláló, a bankjegyek számolása közben ellenőrzi azok hitelességét három ponton. Ellenőrzi az UV és mágneses elemeket valamint a bankjegy méreteit. Ha hibát észlel, leáll a számlálás. A hibásnak talált bankjegy eltávolítása után a számlálás folytatódik.

Tulajdonságok:

Áramellátás:
220 V / 50 Hz

Méretek:
292 × 246 × 178 mm

Tömeg:
5,8 kg

Erre a termékre kiterjesztett garanciát kaphatsz. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálsz a https://www.safescan.com/en/login weboldalon, akkor a garanciát 36 hónapra meghosszabbítod. Regisztráció nélkül a szokásos 24 hónap garancia érvényes a termékre.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Papírpénz
Sebesség 1 000 db/perc
Adagoló kapacitása 300 db
Funkciók Autostop, Számolás
Felszerelés Ellenőrzés UV fénnyel, LCD kijelző

Csomagolás

Csomag része Használati utasítás, Szerviz és karbantartási készlet, Tok, Tápkábel

Méret & súly

Szélesség 246 mm
Magasság 178 mm
Mélység 292 mm
Tömeg 5,8 kg
Kód:  QT191e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  115-0513
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20