Oldal frissítése

SAFESCAN 2210

4,7 6 értékelés
112 790 Ft

SAFESCAN 2210

A SAFESCAN 2210 egy gyors és megbízható bankjegyszámláló. Időt takarít meg, és csökkenti az ember által okozta hibákat a műszak végén való készpénz számolásánál. Alkalmas minden pénznemre és étkezési jegyre. 1000 darabot számol át egy percen belül. Az UV hamisítványfelismerő gondoskodik arról, hogy nem kerüli el a figyelmed egyetlen hamisítvány sem. Ha a számológép hamis, vagy más méretű bankjegyet talál, riasztóval jelzi azt és azonnal leállítja a számolást. A végeredmény jól olvasható az LCD-kijelzőn. 

Új euró-bankjegyek

Az eurós bankjegyek méretének megváltozásával a Safescan 2210 bankjegyszámláló megfelelő működéséhez feltétlenül szükséges a pénznem szoftver frissítése. A legfrissebb verzióját itt töltheted le.

 

A linkre kattintva add meg a bankjegyszámlálód típusát vagy termékkódját. Az új szoftver verziót USB kábel vagy MicroSD segítségével telepítheted a bankjegyszámlálóra.

Javasoljuk átkapcsolni a pénznem rendezését "ALL" értékre. Ebben a módban a Safescan 2210 az új és a régi bankjegyeket is észleli.

Műszaki adatok:

Méretek: 292 x 246 x 178mm
Tömeg: 5.7kg
Tápegység: AC220-240 V
Automatikus adagoló kapacitása: 100db
A csomag tartalmaz egy használati útmutatót, egy karbantartási készletet, porvédőt és tápkábelt.

Erre a termékre kiterjesztett garanciát kaphatsz. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálsz a https://www.safescan.com/en/login weboldalon, akkor a garanciát 36 hónapra meghosszabbítod. Regisztráció nélkül a szokásos 24 hónap garancia érvényes a termékre.

Paraméterek

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások Nem

Tulajdonságok

Típus Papírpénz, Étkezési jegyek
Sebesség 1 000 db/perc
Adagoló kapacitása 300 db
Funkciók Adagolás, Autostop, Számolás
Felszerelés Ellenőrzés UV fénnyel, LCD kijelző

Csomagolás

Csomag része Használati utasítás, Szerviz és karbantartási készlet, Tok, Tápkábel

Méret & súly

Szélesség 246 mm
Magasság 178 mm
Mélység 292 mm
Tömeg 5,8 kg
Kód:  QT191a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  115-0512
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20