Oldal frissítése

SAFESCAN 1250 CZK

4,5 2 értékelés
111 990 Ft

SAFESCAN 1250 CZK

A készüléket érmék rendszerezésére és számlálására fejlesztetteék ki, 1,2,5,10,20 és 50 CZK címlettekkel működik. A rendszerezés és számolás sebessége eléri a 220 érmét percenként. A készülék kapacitása körülbelül 300-500 érme. A rendszerezési folyamat befejeztével pontosan tudni fogja, melyik érméből hány darab van, az összeget címletenként és a összességében is. Használata nagyon egyszerű és gyors  - csak helyezze be az érméket, a többit hagyja a készülékre. Természetesen a készülék működését a kontrollgombok segítségével is irányíthatja, az előlapon pedig egy kijelzőt is talál. 

Legfontosabb jellemzők

  • Valuta - CZK
  • Rendszerez és megszámol 220 érmét percenként
  • Adagolási funkció
  • Könnyedén készíthet banki letéti kötegeket az állítható pontos aprópénzrendező funkcióval
  • Gyors és könnyen kezelhető

A termékre kiterjesztett garancia is vonatkozik. Abban az esetben, ha a vásárlás után30 napon belül regisztrálni az https://www.safescan.com/en/myAccount/login/ oldalon, a garanciát kiterjesztheti 36 hónapra. Regisztráció nélkü a készülékre 24 hónap garanciát biztosítanak.
További információk:
Méretek:
355 × 330 × 266 mm
Tömeg:
5 kg

Erre a termékre kiterjesztett garanciát kaphatsz. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálsz a https://www.safescan.com/en/login weboldalon, akkor a garanciát 36 hónapra meghosszabbítod. Regisztráció nélkül a szokásos 24 hónap garancia érvényes a termékre.

Paraméterek

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások Nem

Tulajdonságok

Típus Érme
Sebesség 220 db/perc
Adagoló kapacitása 500 db
Funkciók Adagolás, Autostop, Számolás
Felszerelés LCD kijelző

Csomagolás

Csomag része Használati utasítás, Tápkábel

Méret & súly

Szélesség 330 mm
Magasság 266 mm
Mélység 355 mm
Tömeg 5 kg
Kód:  QT197d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  113-0551
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05