Oldal frissítése

Safe House GSM riasztókészlet

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Safe House GSM riasztókészlet

A SAFE HOUSE vezeték nélküli rendszere biztonságban tartja a megfigyelt épületetet, legyen szó otthonáról, akár lakás vagy ház, üzletről, irodáról, garázsról vagy bármilyen egyéb helységről. A beszerelése csupán néhány pillanatot vesz igénybe. Csak csatlakoztassa az alapegységet, telepítse az érzékelőket, és ha szükséges, egészítse ezt ki a SIM-kártyával, majd programozza be a saját igényei szerint. Fő riasztás esetén a berendezés figyelmeztetést küld SMS-ben maximum 6 előre beállított telefonszámra, és hanghívással próbálja elrettenteni a nemkívánatos betolakodókat. 

Safe House GSM riasztókészlet főbb jellemzői 

  • Integrált GSM modul
  • Kétirányú kommunikáció (mikrofon és hangszóró)
  • Vezérlés a távirányítóval + SMS-parancsokkal + billentyűzettel
  • Támogatja a vezeték nélküli tartozékokat is (sziréna, érzékelők ...)

Könnyen telepíthető, könnyen kezelhető

A vezeték nélküli riasztó rendszerrel biztonságban lehet otthona. A rendszer egy teljes készletben érkezik, beleértve a beszerelési útmutatót és a tápegységet. A beszerelése lehetséges bárki számára, segítség nélkül is. Minden alkatrész vezeték nélküli (kivéve az alapegységet - ami hálózati kapcsolatot igényel, de akkumulátorral is rendelkezik), így biztosan nem fog problémát jelenteni a sok vezeték. A napi aktiválás / deaktiválás rendszeréhez távirányítóval is fel van szerelve. A rendszer további kezelésére rendelkezésre állnak az alapegységen található gombok is, illetve SMS parancsokat is küldhet a bázisállomás GSM tartományán belül.

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás GSM

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  SAFHa001
Termékszám:  LS-GSM-215c

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10