Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Saeco HD8916/09

4,8 47 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Saeco HD8916/09

Elegáns dizájn. Meggyőző minőségű kávé.

A Saeco Incanto modell vadonatúj szabvánnyal rendelkezik a maga kategóriájában. Kiváló, kezelt rozsdamentes acél burkolat védi a tökéletes minőségű olasz technológiát, amellyel mindig finom kávét készíthet. Álmai kávéi várják Önt!

Fejlett technológia a tökéletes kávé érdekében

A különböző kávék  gombnyomással tesznek kedvére

Magas szintű kényelem a tapasztalt kialakítással

Kávovar s keramickými mlýnky

A fejlett technológia célja, hogy tökéletes kávé készüljön

A Saeco HD8916/09 kávéfőző  maximális ízt biztosít a 100% kerámia örlőnek köszönhetően. Élvezze a forró kávét, mely azonnal átmelegíti Önt.

Különböző kávék, ízlés szerint

A készülék széles skáláját kínálja a kávékülönlegességeknek csupán egy gombnyomásra. Koffeinmenetes kávét is készíthet vele. A kávékészítést lehet tovább hangolni az 5 különböző darálási beállításnak köszönhetően.

A különböző kávék, ízlés szerint
Magas szintű kényelem

Magas szintű kényelem

Az AquaClean speciális szűrő 5000 csésze kávét garantál vízkő eltávolítás nélkül. Könnyedén tisztítható.  Automatikus tisztítási belső mechanizmus is rendelkezésre áll.

Espresso Saeco HD8916/09

Az új szabvány minőségi kávé

Maximum chuti

Maximális ízvilág, 100% kerámia darálók

A robosztus 100% kerámia darálók garantálják a tiszta élvezet kávét hosszú éveken át. A kerámia anyag őrölni ideális, mert lehetővé teszi a folyamatos vízáramot és a kávébab tiszta esszenciáját. Ellentétben más "hagyományos" kerámia darálókkal megakadályozza a kávé túlmelegedését és az égett ízt.

Rychlá příprava

Élvezze azonnal a forró csésze kávét

Az idő előrehaladtával, hála a gyors fűtésnek, kiváló espresso és cappuccino készíthető. A titok abban rejlik, hogy könnyű alumíniumból és rozsdamentes acélból készült, amely gyorsan eléri a magas hőmérsékletet.

Celá řada kávových specialit

Számos különleges kávé egy gombnyomással

A gazdag beállítási lehetőségek között szerepel eszpresszó is, latte macchiato is, hogy a megfelelő kávét kínálja Önnek. Bármi is legyen az, amire szükség van a reggeli, a vacsora után, kéznél van a nap minden szakaszában.

Snadná volba síly kávy

Választható kávéerősség

Válasszon ideális erősséget az 5 különböző beállítás közül, szabályozva a hőmérsékletet. A kívánt kávétípus mindig ugyanolyan lesz, a jövőben minden csésze pontosan ízlése szerint készül majd. Gyakorlatilag helyi baristája lesz a készülék.

Plnohodnotná chuť

Koffeinmentes kávé készítése

Néha szükség van egy kellemes, koffeinmentes kávéra is. Bármikor elkészítheti kávéját koffeinmentes formában is.

Pět nastavení mlýnku

5 különböző darálási fokozat

Finomság terén a készülék biztosan nem okoz csalódást. A különböző kávébabok más és más módon örlődhetnek, a kiváló íz érdekében. Ez a készülék tehát öt beállítás - a legfinomabb eszpresszó darálástól a legdurvább szemcsékig - közül válogat, a legjobb kávé érdekében.

Filtr AquaClean

5000 csésze kávé vízkőmentesítés nélkül az AquaClean szűrőnek köszönhetően

Az új, szabadalmaztatott innováció a Saeco AquaClean vízszűrő; győződjön meg róla, hogy automata kávéfőzője a legtovább bírja. Háromhavi cseréjével nyoma sem lesz szennyeződésnek, így a készülék 5000 csésze kávét biztosít két éven át. További előny, hogy deaktiválja a vízkőmentesítés-figyelmeztetőt amikor behelyezi az AquaClean szűrőt kedvenc Saeco kávéja elkészítéséhez.

Kvalitní provedení

Hagyományos elülső része rozsdamentes acélból készült

Minden apró részlet a kávéfőzőn a legkiválóbb kialakításban részesült. Az elülső eleme rozsdamentes acél, tiszta kijelzővel, kellemes tapintású gombokkal a tökéletes egyensúly érdekében, amit az olasz elegancia kínál. A Saeco Incanto lesz évekig lehet büszkesége kiváló külsejének köszönhetően.

Snadné čištění

A teljesen kivehető főzőegység gyorsan tisztítható

Amikor a Saeco 30 évvel ezelőtt feltalálta az első elektromos hajtást, a hatékonyság és a könnyű használat volt a fő motiváció. Ehhez a technológiához azóta is hű maradt. Mint mindig, a készülék könnyen tisztítható - egyszerűen eltávolítható néhány másodperc alatt, leöblítés után ugyanilyen konnyen vissza is helyezhető.

Cyklus automatického čištění

Automatikus tisztítási ciklus 

Automatikus tisztítási ciklus biztosítja a könnyű gondoskodást és a készülék meghosszíbbított élettartamát - a tisztítási idő helyett élvezheti kedvenc kávéját. Két év garancia áll rendelkezésre, hogy konyhájának ékköve sokáig egy tartós, remek kávéfőző lehessen.

 

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 850 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,8 l

Funkciók

Ital tulajdonságok Kávé intenzitás beállítása

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Tejadagolás módja Tejrendszer
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 33 cm
Szélesség 21,5 cm
Magasság 42,9 cm
Tömeg 7,2 kg
Kód:  EAN3534g
Termékszám:  HD8916/09
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10