Oldal frissítése

Sades Spirits piros

4,8 4 értékelés

Sades Spirits piros

A játékrajongók számára nem is kérdés, hogy nem elég a részletgazdag látvány, hanem tökéletes hangzás is kell. A(z) Sades Spirits piros játékosoknak ajánlott fejhallgató a fülpárnák révén jól illeszkedik a fülekre. Nyitott konstrukciója hibátlan hangzást szavatol. Más modellekkel ellentétben kimagaslóan hosszú, 2 m kábellel rendelkezik, ami egy oldalon csatlakozik a fejhallgatóhoz. 3,5 mm-es jack csatlakozóval működik. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvencia révén biztos lehetsz abban, hogy kedvenc számod minden apró részletét hallani fogod. A fejhallgató része egy beépített mikrofon is, amellyel a virtuális térben beszélgethetsz az emberekkel.

A(z) Sades Spirits piros fejhallgató fontos előnyei

  • A fejhallgató súlya: 440 g
  • Stílusos, piros színű
  • Egyszerűen összecsukható szerkezet
  • 3,5 mm-es jack csatlakozóval használható
  • A kábel egy oldalon csatlakozik a fejhallgatóhoz
  • Elsőrangú zajcsökkentés a hibátlan hangzásért

A(z) Sades Spirits piros mikrofonja még sokoldalúbb használatot biztosít

Főleg a gamerek biztosan értékelni fogják a célszerű mikrofont. A(z) Sades fejhallgató mikrofonja garantálja a tökéletes kapcsolatot játékostársaiddal a legkülönfélébb programoknál. Összecsukható felépítése egyáltalán nem zavar, amikor épp nincs rá szükséged. A gömb iránykarakterisztikájú mikrofonok közé tartozik, a(z) Sades Spirits piros gamer fejhallgató ezért főleg a csendesebb helyiségekben használható jól, ahol a beszélgetést nem zavarják meg a környező zajok. Impedenciája 32 Ohm, érzékenysége pedig 93 dB/mW. 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartomány közötti hangokat képes kezelni.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 440 g

Szín

Szín Piros

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Kód:  SADEf03
Termékszám:  SA-721
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10