Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sades Luna fekete/kék

4,7 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sades Luna fekete/kék

Amennyiben minőségi gamer fejhallgatót keresel, amely mindennel szolgál, amire a minőségi játék során szükságed van, a fekete/kék színű Sades Luna remek választás. A minőségi 40 mm-es meghajtó és a széles frekvenciatartomány tökéletes zenei élményt biztosít. A fejhallgató fő előnye a 7.1-es térbeli hangzás. A Sades Luna, mint egy jó gamer fejhallgató, mikrofonnal is felszerelt, amelíen keresztül játékostársaid remekül hallanak majd. Természetes a minőségi és kényelmes design, amelynek köszönhetően jól érzed majd magad a fejhallgató használata során. A fejhallgató egészében nagyon stílusos, amihez a LED megvilágítás még hozzásegít. Természetes a kényelmes megvilágítás- és hangerőszabályozás is. A kábel úgy kialakított, hogy a lehető legnagyobb mértékben tompítsa a rázkódást.

A Sades Luna fejhallgató legfontosabb tulajdonságai

  • Széles frekvenciatartomány és minőségi meghajtó
  • A fejhallgató minőségi 7.1-es hangzással rendelkezik
  • Minőségi mindenirányú mikrofon
  • Kényelmes design, amelynek köszönhetően hosszú órákon keresztül játszhatsz
  • LED megvilágítás
  • A megvilágítás és a hangerő kényelmes szabályozása

Paraméterek

Platform

Platform PC
Kód:  SADEa03
Termékszám:  SA-968

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15