Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Honeywell Evohome indító szett 3

4,2 11 értékelés
196 390 Ft

Honeywell Evohome indító szett 3

Növelje otthoni kényelmét az EvoHome vezeték nélküli rendszerrel. A kezdőcsomag tartalmaz mindent ami a fűtés okos vezérléséhez szükséges. Az EvoHome egy vezérlőegység raditáoraihoz, padlófűtéséhez, és vízmelegítőjéhez otthonában vagy irodájában. A BDR91 vezeték nélküli egységgel ezen felül irányíthatja bojlerének, vízpumpájának és meleg vizes tartájának működését. Az EvoHome vezérlő egység magas minőségű, színes kijelzővel rendelkezik, amellyel 12 különböző helyiséget felügyelhet. Minden helyiséghez heti beosztás rendelhető, melyeket bármikor ízlése szerint felülírhat.

Legfontosabb jellemzői

  • Intuitív és részletes programozhatóság
  • Akár 12 különböző zón beállítása és kezelése
  • Távoli hozzáférés okostelefonon keresztül
  • Nagy, színes érintőképernyő, kiválóan kezelhető
  • A készlet tartalmaz mindent ami a vezérlőegység funkcióinak kiaknázásáhozhasználatához szükséges
  • A készlet 3 radiátor szelepet tartalmaz

Vezeték nélküli technológia

A vezérlő, amely az EvoHome ellenőrzési rendszer része vezeték nélkül kommunikál a 868 MHz-es frekvenciasávban. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb fűtésrendszer anélkül fejleszthető, hogy extra vezetékeket kéne lefektetnie. A vezeték nélküli technológia különösen hasznos régebbi házakban, ahol a telepítés a vezetékek teljes felújításával járna. A WiFi-n felül a vezérlőt távolról is irányíthatja Android vagy iOS okostelefonja segítségével. Így kényelmes hőmérsékletet állíthat be mielőtt hazaérkezne nyaralásáról vagy üzleti útjáról.

Intelligens megoldások

A rendszer fel van szerelve egy optimalizálási funkcióval, amely kiszámítja, hogy pontosan meddig tart otthona felmelegítése vagy lehűtése, így lehetősége van a hőmérséklet ideális szinten tartására. Ezen felül az adaptív vezérlés folyamatosan állít a fűtésen, hogy az a kinti hőmérsékletet éves az időjárási változásokat is kövesse. Az EvoHome fűtésvezérlő rendszer egyedi megoldást bizotsít Önnek, hogy életstílusának megfelelő kényelmet és energiatakarékosságot hozzon létre otthonában.

További információk:
A csomag tartalmazza a cseh nyelvű használati utasítást, telepítési útmutatót, Danfoss adaptert a radiátorokhoz és elemeket.

A csomag tartalma:

1 db WiFi vezérelt EvohomeTouch ATP921R3052 központi vezérlőegység
2 db elem
1 db állvány tápegységgel
1 db kábel euro jack dugóval
1 db BDR91 sugárzó egység
3 db radiátor vezérlő - HR92EE radiátor szelep 2 db elemmel

Paraméterek

Típus

Típus Okos

Tulajdonságok

Programozható Heti, Napi
Kijelző Háttérvilágításos

Speciális funkciók

Speciális funkciók Tervezés

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 230 V, 3 V

Mutató

Mutató Digitális

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati, Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés és hűtés
Kód:  QT080h1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ATP921_EE2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10