Oldal frissítése

Russell Hobbs23240-56

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs23240-56

Szívesebben főz nagyobb mennyiségű kávét egyszerre, vagy váratlan látogatók érkeztek? Válasszon egy Russell Hobbs kávéfőzőt. A Russell Hobbs kávéfőző tetszetős kivitelezésű és kiváló, automatikus hőmérséklet fenntartó technológiával van felszerelve. Ennek a technológiának köszönhetően a kávé sokáig forró marad, ezért élvezheti nemcsak a reggelihez, hanem a tízóraihoz is. Az 1.8 liter űrtartalmú üvegkanna biztosítja a megfelelő mennyiségű kávét váratlan vendégek érkezése esetén is.  

A Russell Hobbs 23240-56 piros színű kávéfőző főbb jellemzői

  • A Russell Hobbs kávéfőző elegáns kivitelezésű
  • Az automatikus hőmérséklet fenntartó technológiának köszönhetően a kávé sokáig forró marad
  • Az 1.8 liter űrtartalmú üvegkanna biztosítja a megfelelő mennyiségű kávét?
  • 24 órás időzítő
  • LED kijelző kék háttérvilágítással
  • Tökéletesített technológiájú főzőfej
  • Vízszint jelző
  • Automatikus tisztítás funkció
  • 12 csésze kávé

24 órás időzítő

Szeret reggel a friss kávé illatára ébredni? Állítsa be az időzítőt a kávéfőzőn arra az órára, amikor ébred. A Russell Hobbs kávéfőző elkészíti kávéját éppen a megfelelő időben, így élvezheti kávéját, még mielőtt dolgozni megy. A Russell Hobbs kávéfőző 24 órás időzítővel rendelkezik, így előre megtervezheti, mikor legyen kávéja kész. Azt, hogy a kávé készen van-e, megtudhatja a kék háttér világítású LED kijelző segítségével. 

A Russell Hobbs kávéfőző tökéletesített technológiájú főzőfejjel

A Russell Hobbs kávéfőzővel a kávé sokkal ízletesebb a tökéletesített technológiájú főzőfejnek köszönhetően. A Russell Hobbs kávéfőző egy vízszint jelzővel is rendelkezik, így mindig tudni fogja, mikor kell vizet tölteni a kávéfőzőbe. Az automatikus tisztítási funkciót is értékelni fogja. Használhatja a kannát az újabb adag kávé főzéséhez. Ezt főleg egy nagyobb számú társaság esetén fogja értékelni. A Russel Hobbs kávéfőzővel a kávézás igazán élvezet.  

 

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus Elektronikus
Űrtartalom 1,8 l
Csésze kapacitás 12
Szűrő Papír
Kód:  RUSKA103
Termékszám:  23525016001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20