Oldal frissítése

Russell Hobbs Retro fekete Grill Rem lemezek 20841-56

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Retro fekete Grill Rem lemezek 20841-56

Retro stílusú elektromos grill, amelybe első látásra bele fogsz szeretni. A tökéletes hordozható hőmérséklet kijelző is hozzájárul a fantasztikus esztétikai élményhez. Ne tévesszen meg az ősi grill design! Ez a grill egy modern konyhai berendezés, amely még a napjaink elektromos készülékeivel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelel. Nagy felületeken főzhetsz szaftos steaket, házi hamburgert, kolbászt, halat vagy zöldséget. Csak közben maradj egészséges!

3 ok a vásárlásra

  • Praktikus: levehető grill felület, amely mosogatógépben is mosható
  • Egészséges: barázdák a felesleges zsír elvezetésére
  • Család-barát: egyszerre 5 adag elkészítésére alkalmas

Egészségesebb ételek az egész családnak

A csuklós pántoknak hála akár vastagabb szelet steak vagy kenyér is készíthető rajta. Mintegy 42%-kal kevesebb zsírral! A speciálisan kialakított főzőlapokról lefolyik a felesleges zsír az ételről, anélkül, hogy veszítene az ízéből és lédússágából. A felső lap 180 fokkal elforgatható, így élvezheted a nyitott grilles barbecuet.

 
Kód:  RUHGR013
Termékszám:  23401036002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15