Oldal frissítése

Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56

Előfordult már, hogy egy egész szelet kenyeret szerettél volna megpirítani, de nem fért be a kenyérpirítóba? A stílusos Long Slot Toaster kenyérpirító hosszú résekkel kínálja a megoldást - még a legnagyobb szeleteket is megpirítja. A hosszú nyílások alkalmasak zsemléhez vagy bagetthez, egyszerűen mindenhez, amihez reggel étvágyad támad.

Ezzel a kenyérpirítóval öröm dolgozni. A "high lift" funkció könnyű fogást biztosít, és gondoskodik róla, hogy ne égesd meg magad, amikor kiveszed a pirítóst. A kiolvasztás funkcióval a fagyasztóból kivett kenyeret is kiolvaszthatsz, és a praktikus rácson sokáig melegen tartható a croissant és a zsemle. Természetesen a pirítóban található egy hosszú tálca a morzsáknak, amit egyszerűen eltávolíthatsz és kiszórhatsz, valamint melegentartó funkció.

A gyártás során odafigyeltek a megjelenésre is, így fényes rozsdamentes acélból készült kék színével konyhád dísze lesz.

Műszaki adatok:

Típus:
Rozsdamentes acél kenyérpirító, hosszú nyílás

Jellemzők:
Magasemelésű
Kiolvasztás

Jellemzők:
Kivehető morzsatálca
Pirítás ellenőrzés
Kenyér rács

Méretek:
382 x 190 x 140 mm

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 000 W
Anyag Rozsdamentes acél

Funkciók és tartozékok

Funkció Kiolvasztás, Magas kiemelés
Kód:  RUHTO022
Termékszám:  23250034001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15