Oldal frissítése

Russell Hobbs Legacy Floral Kettle 2.4kw 21961-70

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Legacy Floral Kettle 2.4kw 21961-70

Ezen vízforraló a maga elegáns megjelenésével könnyedén kiszoríthatja porcelán társait az Ön polcáról.? Virágminta és érdekes tervezésű nyél, amely lehetővé teszi a kényelmes fogást és öntést, nem csak a konyhapulton tündököl, de például az asztalon vagy akár az ablakpárkányon a virágok között. Továbbfejlesztett tölcsér biztosítja a vízforraló tartalmának biztonságos öntését, hogy még a legkisebb vízcseppek sem tudjanak megszökni.

Az egyedi tervezés és takarékos üzemmód mellett a gyorsforraló zóna is képes kellemes meglepetést okozni. Hármas gobbal kiválasztható, hogy egy, két, netán három csésze vizet szeretnénk minél gyorsabban felforralni. Egy csésze víz már 55 másodperc alatt felforr, ami 66%-os energiamegtakarítást jelent. Egy teljes kanna -azaz 1,7 liter- elegendő hat csésze finom forró ital elkészítéséhez. A forgó talapzat helyet biztosít a kábel ergonómikus tárolásához. Biztonságos automatikus kikapcsolás, bekapcsolás és vízjelző indikátorok, rejtett fűtőelem, illetve a 2400 W teljesítmény könynedén felveszi a versenyt a kategória high-end termékeivel. A kemény vízzel rendelkező területeken különösen értékelni lehet majd a kivehető és mosható vízszűrőt.

 

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete
Kód:  RUHRK033
Termékszám:  23284016001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05