Oldal frissítése

Russell Hobbs Legacy 2SL Toaster - Red 21291-56

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Legacy 2SL Toaster - Red 21291-56

A Legacy 2SL kenyérpirító alkalmas a már reggel rohanásban lévők, de azok számára egyaránt, akik szeretik élvezettel és lassan elfogyasztani reggelijüket. Két széles nyílással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik vastagabb kenyérszeletek, de akár péksütemények pirítását is. A hagyományos kenyérpirítókkal szemben 55%-kal gyorsabban dolgozik, így még mielőtt észbe kapna a pirított kenyér már készen is lesz! A kiolvasztás és melegítés funkcióknak köszönhetően a lefagyasztott kenyérszeletek egyből alkalmasak pirításra.

További időt megtakarító funkcióként megemlítendő a "stop" és az "újramelegítés" funkciók. Vegye hasznát a különleges kenyérpirító rácsnak, amely melegen tartja finomságait így azokat élvezettel, lassan is fogyaszthatja. Természetesen nem hiányzik a szabályozható pirítási fokozat és a kivehető morzsatálca, amelyet egyszerűen kihúz, majd tartalmát kiüríti. A szendvicssütők esetében a design nem elsőrendű, de ebben az esetben bizonyára azt is méltányolni fogja. A gömbölyded rozsdamentes kialakítású Legacy kenyérpirító nem csupán praktikus háztartási kisegítőként, de remek díszelemként is szolgál.


Műszaki adatok:

Típus:
Rozsdamentes acél kivitel, dombornyomott Russel Hobbs logóval

Funkciók:
Kiolvasztási funkció
Stop gomb
Újramelegítés jelzőfénnyel

Jellemzők:
Mintegy 55%-kal gyorsabb pirítás
Széles nyílások - ideális vastagabb kenyérszeletek és péksütemények pirításához
Kivehető morzsatálca
Pirítási fokozat beállítási lehetőség
Zsemlemelegítő rács

Méretek:
260 x 215 x 167 mm

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 300 W
Anyag Rozsdamentes acél

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Kiolvasztás
Kód:  RUHTO024
Termékszám:  23198036002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15