Oldal frissítése

Russell Hobbs Home Rice Cooker 19750-56

4,5 21 értékelés
17 290 Ft

Russell Hobbs Home Rice Cooker 19750-56

A tökeletes rizs elkészítése

A Russel Hobbs Home Rice Cooker elektromos rizsfőzővel a tökéletes főtt rizs elkészítése gyerekjáték. Csak tegyél annyi csésze vizet a főzőedénybe, ahány csésze rizst, majd helyezd az edényt a készülékbe. Azután forgasd el az edényt 90 fokban mindkét irányban, hogy az jól illeszkedjen a főzőlaphoz, majd tedd rá az üvegfedőt, és kapcsold be a készüléket. Amikor a rizs az összes vizet beszívta, a főzőedény érzékeli azt, automatikusan leállítja a főzést és átkapcsol melegentartó módra, amit a jelzőfény is mutat. Ekkor még hagyd állni a rizst körülbelül 10 percig, éz ezután áramtalanítsd a gépet. Ezzel a módszerrel tökéletes főtt rizst készíthetsz. Ha halat szeretnél a készülékben párolni, akkor nem kell attól tartanod, hogy a hal szétfő, mivel a párolás viszonylag kíméletes módon történik, és így egy pár perccel hosszabb idő alatt sem történhet nagyobb baj. A különböző ételek párolásához szükséges vizet könnyedén kimérheted, a többit pedig bízd a készülékedre.

Főbb jellemzői

  • Felülete matt rozsdamentes acél
  • Kivehető tál tapadásmentes felülettel
  • Automatikus melegen tartás
  • Automatikus kikapcsolás

Műszaki adatok:

Teljesítmény
700 W

Űrtartalom
1,8 liter (10 csésze)

Kapacitás
10 adag rizs

Mellékelt tartozékok
mérőpohár
spatula
tálca hal vagy zöldség párolásához

Paraméterek

Típus

Típus Párológép

Űrtartalom

Űrtartalom 1,8 l

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet megtartása, Auto kikapcsolás
Kiegészítők Forgatólapát, Mérőedény

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Űrtartalom 1,8 l

Tárolók száma

Tárolók száma 1 db
Kód:  RUHVA003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20390036004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05