Oldal frissítése

Russell Hobbs Fiesta 8 Pan Raclette 21000-56

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Fiesta 8 Pan Raclette 21000-56

Készítsünk nagyon jó és nagyon finom étel nélkül a sütőben. A grill Russell Hobbs otthon, akkor készítsen a különböző kedvenc grillezett ételek. Láthatjuk és hatékonyan, gyorsan és jó adag mentett erőfeszítést.

A termék kiemelkedik az egyszerű design. Hála a sütés elegendő hely és teljesítmény 1200 W-ig lehet készíteni akár nyolc adag hús egyszerre. Hála a tapadásmentes felület, nem kell aggódnia, tisztítás munkafelületet. Sütés felek egyszerűen törölje a betét használatával és élvezi készített ételek. A készülék fel van szerelve egy beépített csésze, amely összegyűjti az összes olajat kifolyni az élelmiszer. Ez lehetővé teszi, hogy egy egészséges étkezés nélkül zsír, amelyet zárt tartályban egy helyen. Alján a grill 8 kismedence, így elkészítése kis ételek azonos számú ember ül az asztal körül. A készlet tartalmaz több sütőfelületen kezdve kő, fém felület vagy egy nagy részét a palacsintát.

legfontosabb jellemzői

  • Tervezz egy nagyon egyszerű házi barbecue
  • Könnyen elkészíthető jó étel használata nélkül csövek
  • Sütés terület akár nyolc adag élelmiszer
  • Egyszerű karbantartás miatt tapadásmentes felület
  • A gyűjtemény tálcát eltávolítja a zsírt élelmiszerek

Szín:
fekete

teljesítmény:
1200 W

Kód:  RUHGR011
Termékszám:  23013036001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10