Oldal frissítése

Russell Hobbs Fedezze rúdmixer 22240-56

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Fedezze rúdmixer 22240-56

Ha egy szakács - kezdőknek az Ön turmixgép Fedezze fel, hogyan történik. Ez egy nagyon egyszerű, egyetlen gombbal működtethető, és úgy van kialakítva, hogy a beállítás a két sebesség különböző típusú élelmiszerek. Szolgáltatásai értékelni fogják az aprítás és keverés. Je lehký do ruky, skladný a jednoduše ovladatelný. Mi több, ebből apró konyhai kisegítő akar?

Fedezze fel turmixgép egy levehető turmixgép láb, amely lehet tisztítani minden használat után, akár a mosogatógépbe. A keverést tette lehetővé használatával rozsdamentes acél pengék. A termék elegáns megjelenésű, fehér, zöld árnyalattal. Je vyroben z prvotřídní nerezové oceli v kombinaci s kvalitním plastem. Célja, mindazok számára, akik szeretik a friss élelmiszerek, de nem akarja, hogy több időt töltenek készül a konyhában. 

Fogyasztás: 200 W

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Aprítás, Mixelés

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény

Sebesség

Sebességfokozat 2
Kód:  RUHMT011
Termékszám:  23260026002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20