Oldal frissítése

Russell Hobbs 26080-70 Classic Glass Kettle

5 1 értékelés
Szuper ár
11 090 Ft

Russell Hobbs 26080-70 Classic Glass Kettle

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. Eme Russell Hobbs vízforraló 1,7 l térfogatot és egyszerű kezelhetőséget kínál. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például üveg. Nemcsak formatervezése ízléses, de egyben praktikus és számos funkciót is kínál, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, és nem viszi át a kellemetlen szagokat és ízeket, függetlenül attól, hogy használata milyen gyakori és hosszútávú. Gond nélkül ellenáll a karcolásoknak, illetve ellenálló a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben. A hasznos Russell Hobbs gyorsforraló teljesítménye 2400 W. A hasznos kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. Az ízléses formatervezést világos szín viszi tökélyre. Az elegáns és megbízható Russell Hobbs elektromos vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Az elegáns Russell Hobbs 26080-70 Classic Glass Kettle vízforraló alapvető jellemzői

  • A korszerű Russell Hobbs gyorsforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például üveg
  • A hasznos Russell Hobbs vízforraló teljesítménye 2400 W
  • A készülék része a hatékony kivehető szűrő
  • Világos kivitelű gyorsforraló
  • A gyors és kényelmes használatot a forgótalp és a kábeltároló rekesz segíti
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége könnyen ellenőrizhető a vízszint jelző segítségével

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben. A fűtőspirál a gyorsforraló feneke alatt van elhelyezve, így védve van a vízkőlerakódástól.

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

A kitűnő minőségű Russell Hobbs gyorsforraló nem csak a gyártásánál alkalmazott anyagok tartósságával emelkedik ki, hanem igazán praktikus kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. A vízforraló tetszőleges szögből helyezhető a forgótalpra. A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Világos

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  RUHRK555
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038061110555
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05