Oldal frissítése

Russell Hobbs 23750-56

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs 23750-56

Szereted, ha gyorsan megfő a kávé? Válaszd a Russell Hobbs kávéfőzőt. A Russell Hobbs kávéfőző szép kivitelű, és kiváló, gyors kávéfőzési technológiával rendelkezik. Termoszos kancsójának köszönhetően, a kávé sokáig forró marad, ezért nemcsak reggel élvezheted, hanem később, tízórai idején is. Az 1 literes termoszos kancsó megfelelő mennyiségű kávét biztosít váratlan vendégek érkezése esetén is. 

A Russell Hobbs 23750-56 kávéfőző főbb jellemzői

  • A Russell Hobbs elegáns megjelenésű kávéfőző
  • A termoszos kancsó sokáig forrón tartja a kávét
  • Az 1 literes térfogat biztosítja szükséges mennyiségű kávét
  • Gyors kávéfőzés
  • 24 órás időzítő
  • LED kijelző kék háttérvilágítással
  • Új áztató technológia a tökéletes eredmény érdekében
  • Vízszintjelző
  • Szünet és öntés funkció

A gyors kávéfőzési technológia

A tökéletes kávé megfőzéséhez megfelelő vízhőmérsékletre van szükség. A Russell Hobbs kávéfőzési technológia biztosítja a gyors vízmelegítést, így a szokásosnál sokkal rövidebb idő kell a kávé elkészítéséhez. Elfelejtetted este beállítani az időzítőt? Semmi gond, a Russell Hobbs gyors kávéfőzési technológiával igen hamar elkészül a kávé, és élvezettel megihatod, mielőtt elindulsz dolgozni. A kávéfőző 24 órás időzítővel rendelkezik, így előre megtervezheted, mikorra legyen kész a kávé. A kék háttérvilágítású LED kijelző mutatja, hogy elkészült-e a forró ital.

 A Russell Hobbs kávéfőző áztató technológiája

Az áztató technológiának köszönhetően, a Russell Hobbs kávéfőzővel sokkal finomabb a kávé. Az áztatócső sok apró lyukkal rendelkezik, amelyekből különböző szögekben távozik a víz. Ezért a darált kávén áthaladó víz egyenletesen oszlik el, és ízletesebb lesz a kész ital. A kávéfőzőn vízszintjelző is van, így mindig tudod, mikor kell bele vizet tölteni. Biztosan értékeled majd a szünet és öntés funkciót, mert segítségével bármikor kényelmesen kitöltheted a kávét, nem kell megvárnod, amíg megtelik a kancsó. A Russell Hobbs kávéfőzővel igazán élvezni fogod a kávézást.

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása

Szín

Szín Fekete

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus Elektronikus
Űrtartalom 1 l
Szűrő Papír
Kód:  RUSKA101
Termékszám:  23526016001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20