Oldal frissítése

Russell Hobbs 23480-56 Desire Piros

3,8 4 értékelés
80 190 Ft

Russell Hobbs 23480-56 Desire Piros

A Russell Hobbs 23480-56 Desire konyhai robotgép praktikus segítség a konyhában, amellyel könnyedén elkészíthetők a különböző finomságok, édes és sós sütemények. Tökéletesen összekeveri az alapanyagokat és a megfelelő állagot biztosítja. Rendkívül erős motorral rendelkezik, stílusos kialakításának és piros színének köszönhetően pedig minden konyha ideális kiegészítője. Speciális, körbeforgó keverési módszerrel dolgozik, ahol a habverő vagy a keverőkar nemcsak a saját tengelye körül, hanem a tálban körbe-körbe is forog, így gyorsan, egyenletesen és alaposan keveri el az alapanyagokat.

Főbb előnyök

  • 3 féle keverő tartozék: habverő, dagasztóvilla, krémkeverő fej
  • Stílusos kialakítás, piros szín
  • Speciális, körbeforgó keverési módszer
  • Átlátszó műanyag fedél ablakkal
  • Nyolc sebesség
  • Erős, 1000 W-os motor
  • Csúszásmentes talp

Gazdag felszerelés

A Robot Desire nyolc sebességgel rendelkezik, amelyek igény szerint beállíthatók. Használata egyszerű, mindent egy gombnyomással vezérelhetsz. A tartozékok közé tartozik egy 5 literes keverőtál és egy 1,5 literes üvegkehely. Az átlátszó műanyag fedő megakadályozza, hogy a tál tartalma kifröccsenjen, a rajta található ablak segítségével pedig egyszerűen beleönthetők a további hozzávalók. A nagyobb stabilitás érdekében csúszásgátló gumitalppal rendelkezik. Három keverő tartozék is tartozik hozzá: habverő, dagasztóvilla és krémkeverő fej.

 

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő
Keverőtál űrtartalma 5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 8
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag

Szín

Szín Piros
Kód:  RUHRO011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  23440026002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15