Oldal frissítése

Russell Hobbs 23300-56 Cordless Iron

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs 23300-56 Cordless Iron

A  2400 W-os teljesítményű Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56 kerámia vezeték nélküli vasaló megkönnyíti az életet és hobbivá változtatja a vasalást. Ez a termék éppoly innovatív, mint amilyennek látszik. Behelyezvén a vasalót kör alakú tartójába egy intelligens fénygyűrű azonnal tájékoztatja Önt a vasaló állapotáról. A fénycsík háromféle információval szolgál: vagy azt mutatja, hogy a vasaló töltődik, vagy azt, hogy készen áll a használatra, illetve a harmadik állapotában azt jelzi, hogy a készülék töltésre szorul.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli kialakítás
  • Kerámia vasalótalp
  • Tartóállvány intelligens fénycsíkkal
  • Állítható hőmérséklet és gőzkibocsátás
  • 135 g gőzlövet funkció
  • Akár függőlegesen is használható

Fél perc hírnév

Az innovatív töltési technológiának hála a vasaló  5 másodperc alatt feltöltődik, amelyet követően akár 25 másodpercig is használhatja, mielőtt ismét töltésre van szükség. A hőmérséklet és a gőzmennyiség a vasalási helyzet függvényében, szabadon változtatható. A 300ml-es víztartály átlátszó, így bármikor meg tudja állapítani, hogy szükséges-e újratölteni, vagy hogy elég-e még a víz férje kedvenc ingének kivasalására.

Kifinomult funkcionalitás

135g-os gőzlöket: az erősebb anyagok, mint például a farmer, vagy len sem okozhatnak problémát. A függőleges gőzkibocsátási funkció segítségével könnyedén kivasalhatóvá válnak a függönyök, a különböző drapériák és kárpitok. A teljesen száraz ruha sem probléma, köszönhetően a beépített vízpermet-szóró funkciónak. Minden bizonnyal értékelni fogja az Anti Drip funkciót is, amely megakadályozza, hogy akár egy csepp víz is a tartályból kiszivárogva a ruhára kerüljön.

 

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges
Csatlakozás Vezeték nélküli

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzlövet 40 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Lila
Kód:  RUHZN012
Termékszám:  23435046002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10