Oldal frissítése

Russell Hobbs 20366-56 Desire Red

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Russell Hobbs 20366-56 Desire Red

Szép és nagyon praktikus Russell Hobbs 20366-56 Desire Red gyümölcsfacsaró szexi piros designnal, ami mindenkit iriggyé fog tenni, ha meglátja.

Frissítő íz

A friss gyümölcslé kortyolgatása azonnali frissességel és jó érzéssel tölt el. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pótoljuk a szükséges mindennapi vitaminokat. Ha szereti a citrus ízét, szeret belekortyolni egy friss alma vagy sárgarépalébe, élvezheti ezeket, köszönhetően a Red Desire facsarónak, amely puha és kemény gyümölcsök vagy zöldségek kifacsarására szolgál.

Kényelmes előkészítés

Ez az elegáns piros facsaró két sebességfokozattal és extra széles, 75 mm-es lyukkal rendelkezik, amelybe egész gyümölcsök is férnek. A 2 literes tartályba gyűjti a gyümölcshúst, ezzel megelőzi a gyümölcsfacsarás körüli rendetlenséget. A gyümölcs húsa ezután is alkalmas sütésre, vagy szószok készítésére. Levehető acél pengéinek köszönhetően könnyen tisztítható.

Mindennapi vitaminok

A Red Desire facsaró a legjobb megoldás az elfoglalt embereknek, akik szeretik a friss gyümölcslevet és egészéséges életmódot szeretnének élni. Kényelmetlenség és gond nélkül juthat vitaminokhoz, melyek felélénkítik.

Legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes 550 W-os motor
  • 2 sebességfokozat (kemény és puha gyümölcsök)
  • Intelligens változtatható sebességű
  • 75 mm extra széles töltő nyílás egész gyümölcsökhöz
  • 2 l gyümölcshústároló és 750 ml légyűjtő
  • Levehető rozsdamentes acél penge, így könnyen tisztítható
  • Mechanikus biztonsági berendezés
  • Stílusos vörös design, fekete díszítéssel

Paraméterek

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Karos

Tulajdonságok

Péptartály mérete 2 l
Lé tartály mérete 0,75 l
Sebességfokozatok száma 2
Töltőnyílás mérete 75 mm
Teljesítmény 550 W

Szín

Szín Piros
Kód:  RUHMS010
Termékszám:  23130026001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15