Oldal frissítése

ETA álló porszívók

ETA álló porszívó

ETA álló porszívók - a takarítás a mi szakterületünk

Szeretnéd, ha a padló mindig tiszta lenne? Akkor biztosan értékelni fogod ezt a kompakt álló porszívót, amelynek használata során a kábel sosem fog az utadba kerülni. Bemutatjuk az ETA álló porszívókat. Egyszerűen csak szereld össze őket, és máris elkezdheted a takarítást. A töltőállomás pedig gondoskodik az automatikus áramellátásukról. A felmosófelszereléssel ellátott modelleknek köszönhetően nemcsak porszívózhatsz, hanem hatékonyan felmoshatsz is. Az ETA legtöbb álló porszívója kompakt kézi egységgel is rendelkezik, amellyel a konyhában vagy az autóban lévő kisebb szennyeződéseket is feltakaríthatod. Az adott modelltől függően számos okos funkciót és praktikus tartozékot is használhatsz, mint például a szívófejen található LED világítás, a lehajtható forgó kefe markolat, a réstisztító szívófej vagy a kárpitos tartozék.

ETA 2 az 1-ben álló porszívó

ETA 2 az 1-ben álló porszívó

Felejtse el a seprűt, a kis seprűt és a szemeteslapátot. Az ETA 2 az 1-ben álló porszívóknak köszönhetően, nem lesz rájuk többé szükséged, mivel a klasszikus porszívó mellett egy kézi egységet is kínálnak. A söprés fárasztó és felkavarja a port. Az alapos tisztítás érdekében az ETA álló porszívók HEPA-szűrővel vannak felszerelve, amely a legapróbb por- és szennyeződésrészecskéket is felfogja. A kézi egység könnyen, egy mozdulattal levehető a porszívótestről, hogy felporszívózhasd például a kanapén vagy az étkezőasztalon lévő morzsákat.

Az ETA álló porszívókkal a felmosás gyerekjáték

Ha a felmosás nem tartozik a kedvenc tevékenységeid közé, akkor könnyítsd meg a munkádat egy felmosó tartozékkal ellátott ETA porszívó beszerzésével. Csak töltsd fel vízzel, és máris készen áll a felmosásra. Az idő mellett jelentős mennyiségű vizet is megtakaríthatsz, mivel a felmosó tartozékkal lényegesen kevesebb vizet fogsz használni, mint a hagyományos felmosás során. Az egész háztartás egyszerű takarításához pedig válaszd az ETA 3 az 1-ben porszívót, amellyel porszívózhatsz, feltörölhetsz, és a kézi egységnek köszönhetően megszabadulhatsz az apró szennyeződésektől és portól.

ETA álló porszívó moppal
ETA álló porszívó különleges funkciókkal

Az igényes felhasználók számára

A klasszikus álló porszívók és a felmosó tartozékkal vagy kézi egységgel ellátott modellek mellett, az ETA márka különleges funkciókkal rendelkező egyedi segédeszközöket is kínál. Az ETA Fortis és ETA Supersonic Wash, 4 funkció ötvöz egyetlen készülékben. Mindkét modell porszívózik, felmos és megszárítja a padlót. Az ETA Fortis fertőtlenít is, a Supersonic Wash modell pedig mélytisztít és kézi egységként is funkcionál. Az ETA Magic Aqua Plus erőfeszítés nélkül varázsolja tisztává otthonodat. A porszívózás és a felmosás nem okoz neki gondot, a kézi egységgel könnyedén megszabadulhatsz a kisebb szennyeződésektől, a pet szívófej pedig segít hatékonyan eltávolítani a háziállatok szőrét. Ráadásul az igazán erős szívóerőnek, a hatékony szűrésnek és az UV sterilizáló funkciónak köszönhetően minden szennyeződést, port és baktériumot eltávolít. Ha pedig inkább a forró gőzös tisztítást részesíted előnyben, akkor válaszd az ETA Steam Master gőzmopos álló porszívót. A padlók mellett a fürdőszobai és konyhai fugákhoz is kiválóan alkalmas.

Paraméterek módosítása
19 termék
ETA Moneto II AQUA PLUS 6453 90000 - Álló porszívó
ETA Moneto II AQUA PLUS 6453 90000
5
64 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Álló porszívó -

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05