Oldal frissítése

ELECTROLUX álló porszívók

Electrolux álló porszívó

ELECTROLUX: Porszívózz okosan

Fedezd fel a vezeték nélküli porszívózás kényelmét az Electrolux akkumulátoros porszívóival. Akár egy gyors porszívózásra, akár nagytakarításra van szükség, az Electrolux álló porszívó mindig kéznél van. Gyerekek, család, háziállatok... Bárhol élsz, gondoskodnak a rendetlenségről. Az Electrolux rúdporszívó viszont azonnal bevetésre kész.

Electrolux álló porszívó

ELECTROLUX álló porszívó - Akkumulátorral

Stílusos UltraPower® vezeték nélküli porszívók. Garantálják a tisztaságot. Az UltraPower a tisztítás teljesen új dimenzióját képviseli. Az UltraPower névre hallgató Electrolux álló porszívó nagyobb szívóteljesítménye és akár 60 perces folyamatos működési ideje hatékony segítséget nyújt a tiszta otthonért folytatott mindennapos küzdelemben. Az egyedülálló Brush Roll CleanTM tisztítófunkció a szívófejen lévő praktikus pedál megnyomásával eltávolítja az összegubancolódott hajszálakat, szöszöket és a háziállatok szőrét, és a felső tartályba szívja őket. Nincs több fárasztó és kellemetlen tisztítás a forgókefével.

ELECTROLUX álló porszívó - 2in1

Kettő jobb, mint egy. Az Ergorapido® 2in1 akkumulátoros porszívó univerzális vezeték nélküli segítőtárs a gyors és kényelmes takarításhoz. Ez az Electrolux rúdporszívó hatékonyan tisztítja a padlót, és a könnyen eltávolítható kézi egysége lehetővé teszi a bútorok vagy az autó belsejének portalanítását. Az Ergorapido egy azonnal használható porszívó, amely karcsú és modern kialakításának köszönhetően jól látható helyen is tárolható. A Brush Roll CleanTM technológia teljesen egyedi és egyszerű módon, a szívófejen lévő pedál megnyomásával távolítja el a feltekeredett hajszálakat, szőröket és szöszöket a keféről.

Electrolux álló porszívó 2in1
Electrolux álló porszívó 3in1

Electrolux álló porszívó - 3in1

Bárhol. Bármikor. Azonnal. Ergorapido® 3 az 1-ben vezeték nélküli akkumulátoros porszívók a gyors és kényelmes takarításhoz. Hatékonyan tisztítják a padlót, és a könnyen eltávolítható kézi egység lehetővé teszi a bútorok vagy az autók belsejének gondmentes portalanítását. Az Ergorapido egy azonnal használható porszívó, amely karcsú és modern kialakításának köszönhetően jól látható helyen is elhelyezhető. A Brush Roll CleanTM technológia teljesen egyedi és egyszerű módon, a szívófejen lévő pedál megnyomásával távolítja el a feltekeredett hajszálakat, szőröket és szöszöket a keféről.

Paraméterek módosítása
25 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10