Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rowenta Studio Dry 2100 Effiwatts

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Studio Dry 2100 Effiwatts

Gyors és könnyű hajszárítás a Rowenta Studio Dry hajszárítóval

Kiváló eredmények rekord idő alatt - ezt garantálja a nagy teljesítményű Rowenta Studio Dry hajszárító, amely megörvendeztet akár 20%-al* alacsonyabb energiafogyasztásával. A Triple Air Precision koncentrátor a levegőt maximális pontossággal irányítja, miközben segít a tökéletes hajformázásban. Összesen 3 sebesség / hő fokozatból választhatsz, így a hajszárító alkalmas az egyéni igények kielégítésére. A frizura formázását hideg levegő fúvásával lehet befejezni. Ez fixálja a hajat hajlakk használata nélkül, így a frizura sokáig kitarthat.
* Az 1700 W-os modell az azonos gyártó 2100 W-os modelljével szemben. 


Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - výkon 2100 Effiwatts

Segít megformázni a hajat

Rowenta megnövelte a szárítási teljesítményt, ami a Studio Dry Effiwatt hajszárítóban elérni 2100 W-nak megfelelő ekvivalens teljesítményt 1700 W tényleges energiafogyasztás mellett. Ezt a fűtőtest kónikus alakja, a motor új konstrukciója és a fémrács légbevezető teszi lehetővé.


Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - koncentrátor Triple Air Precision

Mindent kézben tarthatsz

Studio Dry egyedülálló Triple Air Precision koncentrátort használ, amely tökéletesen irányítja a levegő áramlását oda, ahol szükség van rá. Így a haj formázását folyamatosan ellenőrzés alatt tarthatod, és ez egyúttal felgyorsítja a száradási folyamatot is.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - 3 pozice proudu vzduchu a teploty

Alkalmazkodik hozzád

Állítsd be a legmegfelelőbb hőmérsékletet és sebességet a hajad és frizurád típusától függően. 3 intenzitás választható.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - chladný vzduch

Hosszan tartó hatás

Miután befejezted a haj formázását ne felejtsd el, hogy rögzítsd a hajadat. Nyomd meg a hideg levegő áramlását bekapcsoló gombot, így a haj sokáig olyan marad, amilyennek megformáztad.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry je lehký

Fő a kényelem

A Rowenta Studio Dry valóban jól működik - használata  kényelmes és egyszerű. Értékelni fogod a könnyű, jól kiegyensúlyozott designt és a kompakt méretet, könnyű kezelhetőséget. A hosszú (1.8 m) tápkábelnek köszönhetően hajszárítás közben nem leszel a falhoz láncolva.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 700 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROWFV009
Termékszám:  CV5372F0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20