Oldal frissítése

Rowenta Silence Force Multicyclonic Animal Care PRO RO8370EA

4,9 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Silence Force Multicyclonic Animal Care PRO RO8370EA

A Rowenta Silence Force egy porzsák nélküli porszívó, amely rendkívül csendes, 68 dB-es működéssel büszkélkedhet. Ez egy nagyszerű eszköz a háztartás mindenféle felületének tisztítására. A porszívó egy univerzális fúvókával rendelkezik, amely megbízhatóan eltávolítja a szennyeződéseket és a port a legtöbb területről. A tökéletes eredmény biztosítása érdekében a Rowenta Silence számos további cserélhető fúvókával is rendelkezik. A porszívó 65 %-kal kevesebb áramfogyasztással rendelkezik, mint a hasonló modellek, hatékony higiénikus szűrővel rendelkezik és A osztályú energiahatékonysággal. A vákuumzacskót egy kézzel ki lehet üríteni, és önzáró fedéllel van felszerelve, hogy megakadályozza a por kiszivárgását.

A fő előnyök

  • Ideális a háziállatok tulajdonosai számára
  • Alacsony zajszint
  • Magas szívóteljesítmény
  • Multicyclonic technológia
  • Háromfokozatú szűrés
  • Tartozékok széles választéka
  • Egyszerű a tartály kiürítése

Kiváló technológia és tartozékok

A Rowenta Silence Force a multicyclonic technológiával rendelkezik, amely maximális hatékonyságot biztosít teljesítménybeli veszteségek nélkül. A technológia háromlépcsős légszűrést tesz lehetővé, amely folyamatosan magas szívóteljesítményt és alacsony szűrő-karbantartást eredményez. A háromlépcsős szűrés a por 99,98 %-át a zsákban tartja és megbízhatóan kiküszöböli az allergiát vagy asztmát okozó mikroszkopikus részecskéket. A 2 literes porszívó táska lehetővé teszi az extra nagy területek tisztítását, így tökéletes megoldás a háziállatokat tartó háztartások számára.


A csomag tartalmaz teleszkópos csövet, univerzális fúvókát, teleszkópos réstisztító fejet, parkettához való szívófejet, maxi turbó fejet, mini turbó fejet.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 68 dB

Méret & súly

Tömeg 11,08 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  ROWVB011
Termékszám:  RO8370EA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20