Oldal frissítése

Rowenta RR8L65WH X-PLORER S65

101 390 Ft

Rowenta RR8L65WH X-PLORER S65

A közismert Rowenta Robotporszívó megcsinálja helyetted a porszívózást, hogy neked legyen másra is energiád. Az összes felületre remek választás. Padlótisztító funkciók felszívás és törlés. Amellett, hogy modern funkciókat kínál, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet majd. Az okos robotporszívó feltölti magát, majd folytatja a takarítást. Az okos porszívót okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így távolról is bekapcsolhatod vagy beállíthatod a robotporszívót. Természetesen részét képezi a hasznos lézeres és kamerás navigáció. A lézeres navigáció gondoskodik arról, hogy pontos képet vegyen fel a kitakarítandó helyiségről, és a készülék a leghatékonyabb útvonalon haladjon a takarítással. A porszívó hatékonyan működik mindenféle megvilágítással bíró környezetben, ugyanis a navigációra nincsenek befolyással a fényviszonyok változásai. Az okos kamerával a porszívó felismeri a helyiségben lévő akadályokat, és ez alapján létrehoz egy pontos térképet, amely a memóriában kerül elmentésre. Így a lehetőség adott arra is, hogy csak egy helyiségben dolgozzon a porszívó.

A közismert Rowenta RR8L65WH X-PLORER S65 robotporszívó legfontosabb előnyei

  • A közismert Rowenta robotporszívó az összes felületre megfelel
  • Takarítás típusa: felszívás és törlés
  • Van rajta lézeres és kamerás navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral működik
  • 4 óra alatt lesz teljesen feltöltve és a teljes feltöltés után 120 perc ideig működik
  • 0,4 l űrtartalommal rendelkezik a portartály
  • Lehetőség van csak a kiválasztott helyiségek felporszívózására
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • Kompatibilitás Wi-Fi, Apple Homekit, Amazon Alexa és Google Home
  • Mivel van rajta érzékelő, nem kell amiatt aggódnod, hogy leesik a robotporszívó a lépcsőn, vagy hogy nekimegy a bútoroknak
  • HEPA szűrő típusú szűrővel gyártották Minőségi
  • A szívóteljesítménye szabályozható, amit értékelni fogsz
  • 1,8 cm szintkülönbséghez felel meg
  • Alapos takarítás az oldalsó, forgó kefének köszönhetően

Amíg a porszívó takarít, te csinálhatsz bármi mást - ezt kínálja a neves Rowenta készülék

Ez az okos robot porszívó első lépésként felporszívóz, majd felmost, így tökéletesen tiszta padlót varázsol otthonra, és rengeteg időt spórol neked. A készülék a feltörlést nedves törlőkendővel és tisztítófolyadékkal viszi véghez. Különösen nagyra értékelik az olyan érzékeny padlók tulajdonosai, amelyek esetében a vízzel való közvetlen érintkezés nem megfelelő. Fából készült padlókra ideális választás.

A jól felszerelt porszívó megkönnyíti a takarítást

Az ismert Rowenta robot porszívó az alapos takarítás mellett a minőségi kivitelezést is biztosítja. Li-ion típusú akkumulátorral lett gyártva. A teljes feltöltést követően a működési ideje 120 perc. Ha az akkumulátor közel áll a lemerüléshez, a robot porszívó a közismert Rowenta gyártótól automatikusan megcélozza a töltődokkolót. Semmivel sem szükséges törődnöd, a porszívó teljes egészében önállóan végzi a dolgát. A teljes feltöltöttség eléréséhez szükséges idő: 4 óra. A porszívó könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül, ahol rendkívül egyszerű annak a kiválasztása, hogy hol és milyen ütemterv alapján porszívózzon fel a készülék. Alkalmazható a népszerű Wi-Fi, Apple Homekit, Amazon Alexa és Google Home technológiával. Az alapos takarítás érdekében a robot porszívón forgó, oldalsó kefe van elhelyezve.

A szuper Rowenta robotporszívó megkönnyíti munkát hála az érdekes funkcióknak

Az ismert Rowenta robotporszívó olyan technológiát és funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást. Az okos feltérképezés funkcióval tárolhatod a helyiség térképét a memóriában, így megválaszthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd kitakaríttatni.

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

A praktikus Rowenta robot porszívó rendkívül megbízható készülék, és mindig számíthatsz rá. Annak érdekében, hogy otthonod tisztán tartása a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó érzékelőkkel van felszerelve, hogy minimalizálja a bútoroknak való ütközést, és a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesést. A robotporszívó mindig befejezi a takarítást. A feltöltést követően ott folytatódik porszívózás, ahol abbamaradt. Az akadályok magabiztos kikerülése mellett strapabíró kerekeivel arra is képes, hogy áthaladjon a küszöbön és más akadályokon akár 1,8 cm magasságig.

Profitálj a minőségi robotporszívó szolgáltatásaiból az ismert Rowenta gyártótól

Értékelni fogod, hogy a szívóteljesítménye szabályozható, ahogyan az leginkább megfelel. A közismert Rowenta robotporszívó méretei 7,85 × 34,2 × 34,2 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó súlya 3,45 kg.

Nem fogsz csalódni a tökéletes szűrőrendszerében

HEPA szűrő típusú, remek minőségű szűrőrendszerrel készült. A HEPA-szűrő rendkívül hatékony a kisebb részecskék, például a pollenek, porszemek és poratkák kiszűrésében, így ideális választás allergiások és asztmában szenvedők számára. Ezáltal jobb lesz a levegőminőség.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

állati szőrre és oldal

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás, Törlés

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Lézeres, Kamerás
Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 1,8 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi, Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Home
Tulajdonságok Teljesítmény szabályozás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 120 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Robot, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Állati szőrre, Oldal

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 70 dB

Méret & súly

Szélesség 34,2 cm
Magasság 7,85 cm
Mélység 34,2 cm
Tömeg 3,45 kg

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ROWrbv11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RR8L65WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20