Oldal frissítése

Rowenta Nomad + állvány + TN1210F0 Moveling 1700 W

Kiegészítők a termékhez

Rowenta Nomad + állvány + TN1210F0 Moveling 1700 W

A tökéletes frizura és a haj lesz elérni nyugodt a kényelem a saját otthonában. Multifunkční akumulátorový zastřihovač vlasů nabídne až 18 nastavitelných délek hřebenu na vlasy s širokým rozsahem (3–30 mm). Működés lehetséges a dugulás és akkumulátorról üzemel. Hosszú forgalom 40 percet, hogy segítsen a zavarmentes stílus. Zavartalan működését trimmer van szerelve egy nagyon éles pengével biztosított rozsdamentes acélból készült, és egy nagy teljesítményű motor.

legfontosabb jellemzői

  • modern design
  • Többfunkciós felhasználás a haj és a szakáll
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • AC és az akkumulátor használata
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes használat érdekében
  • kis súly
  • Tisztító kefe és olajozó tartalmazza
  • Felszerelt tároló és töltőállvány
  • Ez is egy Rowenta Moveling nagy teljesítményű

ergonómikus forma

A műszer mindig tökéletesen illeszkedik a kézbe. Ergonomikus forma és alacsony súly biztosítja a kényelmes munkát, még hosszú idő után. Praktická nabíjecí základna poskytuje možnost uskladnění i nabíjení.A töltőberendezés majd tájékoztatja a felhasználót a piros lámpa. Idetartoznak azok a részek, amelyek könnyen levehető és mosható. 

Ez is egy nagy teljesítményű hajszárító

Rowenta MOVELING 1700 W kompakt hajszárító tervezték az egész család számára. Vezeték hossza 1,8 cm biztosítja a megfelelő kényelmet a kezelés alatt, így biztosítva kényelmes szárítás. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy minden beállítást a 3 sebesség és hőmérséklet. A menüben is talál egy áramlás hideg levegő a végső erősít a haját, vagy sűrítő levegő. 

Kód:  ROWSET02
Termékszám:  TN1210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10