Oldal frissítése

Rowenta Multiglam Styling Set CF8361D0

3,7 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Multiglam Styling Set CF8361D0

Set márka Rowenta a legteljesebb hajformázó készlet a kezelésére sokféle elbűvölő frizura és a teljes térfogat a gyökerek. A fő előnye van elrejtve a funkcióját ionizáció, amely maximális ragyogást és lágyságot a hajat, elsősorban azért, mert a megszüntetése a statikus elektromosság. A csúcsteljesítmény 1200 W fokozott szakmai és gyorsan szárad.

mellékletek:

  • egyengető kefe
  • Rootlifter kerámia felület
  • Nagy kerek termokartáč 38 mm
  • Kis kerek kefe 20 mm
  • Kiterjesztése a koncentráció levegőben
  • Méretek: 390 x 50 mm

A szállítás is öt adaptereket. Forró levegő egyengető kefe könnyű simítás és a szállítás a természetes fényt. Exkluzivní nástavec Rootlifter kerámia felület. Fésű a haj könnyen fésű és betöltött kerámia pengék után adnak alakja és térfogata a gyökerek. Nagy kerek termokartáč 38 mm átmérőjű tökéletesen száraz haj, és ad nekik a maximális fényét. Egyszerű stílus frufru vagy teljesítési stílus elért kis kerek darab. Van is egy darab a koncentráció a levegő hatékonyabb szárítás.
Lehet választani két teljesítményszinten levegőkifúvási. Samozřejmostí je kromě tlačítka on/off také možnost studeného vzduchu a součástí balení je pouzdro na bezpečné uložení.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Hőmérséklet fokozat 2

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROWKF004
Termékszám:  CF8361D0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15