Oldal frissítése

Rowenta EXPERTISE PRO AC CV9520F0

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta EXPERTISE PRO AC CV9520F0

Kápráztatsd el környezeted minden szárítás után egy olyan hajjal, mintha akkor léptél volna ki a fodrásztól... A Rowenta Expetrise Pro AC Professional hajszárító ezt az élményt nyújta neked minden szárítás után. Segítségével hihetetlen gyorsasággal száríthatja meg hajkoronáját időt spórolva meg ezzel. A készlet olyan professzinális eszközöket is tartalmaz, amelyek segítségével különböző frizurákat készíthet el.

Legfontosabb jellemzők

  • Minden szárítás után olyan, mintha fordrásznál járt volna
  • A Pro-Finisher technológia  2x gyorsabb  levegőáramlást biztosít (200 km/óra)
  • Hosszú élettartamú professzionális AC motor az extra gyors szárításhoz (3x hosszabb, mint a DC hajszárítóknál)
  • A hatékony  ion generátor hidratálja, gyógyítja a haj szálakat, jobban visszaveri a fényt, a haj vakítóan ragyogó lesz és a frizura tovább kitart
  • Hideg levegő funkció a frizura rögzítésére ( 15°C –kal alacsonyabb, mint a  DC motornál)
  • A csomagban professzionális tartozékok is találhatóak, amelyek segítségével elkészítheted a legdivatosabb frizurát
  • Hat beállítás: három hőfokozat, két gyorsaság
  • 2,5 m extra hosszú vezeték, forgócsukló
  • 5 év garancia a motorra
  • Fogyasztás: 2300 W

Gyorsan száraz haj és professzionális megjelenés

Szárítsa meg frissen mosott hajat villámgyorsan. Ezzel a hajszárítóval mindez  nem jelent problémát, hiszen az akár 200 km / h légárammal kétszer gyorsabban megtudja szárítani a haját, ezáltal időt és energiát spórol meg.  A 2300 wattos teljesítménnyel 6,4 gramm vizet száraz percenként. A hajszárító kiváló minőségű és erőteljes AC motorral működik, amely gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról is. A szárító több millió negatívan töltött iont termel, amelyek ápolják és hidratálják a hajad, így a hajad elképesztően fényes, puha és rugalmas lesz.

A tartozékokkal könnyen elérheti a kívánt formát

A szárított haj végső rögzítéséhez a hűvös levegő funkció nagyszerű tartást biztosít, s egész nap tökéletes frizurája marad. A hajszárítóval együtt professzionális tartozékokat talál, beleértve az ultra vékony 4 mm-es koncentrátort, amely segít strukturált frizura kialakításában. Könnyedén kiegyenesítheti haját. A hosszabb hajhoz egy 8 mm-es koncentrátort is tartalmaz a csomag.

A haja nagyon könnyen kezelhető, hiszen a hajszárító 2,5 m-es kábellel van ellátva. Kár esetén jótállást vagy olyan alkatrészeket használhat, amelyek olcsók és könnyen hozzáférhetők.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 300 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2,5 m
Tartozékok Koncentrátor

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROWFV007
Termékszám:  CV9520F0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15