Oldal frissítése

Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO parketta RO6723PA

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta ERGO FORCE CYCLONIC ECO parketta RO6723PA

A Rowenta porzsák nélküli porszívó XXL méretű, hosszú fém teleszkópos csövével pihentető lesz a porszívózás. A csövön megtalálja az elektronikus teljesítmény szabályozót. Nagyon praktikus a bútorhoz kifejlesztett kefés szívófej, amit a csőre integráltak, porszívózás közben nem kell attól tartania, hogy a bútorok megsérülnek. A nagyon hatékony motorjával a Rowenta RO6723PA porzsák nélküli porszívó 2100 Wattal dolgozik még is környezetkímélő. A fejlett ciklon technológia a beszívott levegőnek a 97%-ában szétválasztja a szennyeződést. Nagyon hasznos és nagyon kis helyre gyűjti a szennyeződést. Kis súlyú és még a lépcső porszívózása sem jelent problémát. Még a szívócsőnek is van tárolója. 

A Rowenta RO6723PA porszívó főbb jellemzői

  • HEPA 13 szűrő
  • 2 literes portartály
  • XXL méretű fém teleszkópos cső, elektronikus teljesítményszabályozóval
  • Bútorkefe
  • Parkettához való fúvóka

Portartály ürítése egy kézzel

A Rowenta porzsák nélküli porszívó tartályának az ürítését egy szabadalmaztatott rendszer a CLEAN EXPRESS ERGO segíti. A tartály könnyen eltávolítható egy kézzel. Csak egy gombot kell megnyomnia és a tartály kinyílik, utána csak ürítse ki a tartályt, és helyezze vissza azt a porszívóra.

ERGO COMFORT SILENCE Rowenta porszívóhoz

A Rowenta porzsák nélküli porszívónak ergonomikus formájú fogantyúja van 3 csúszásmentes ponttal - az erős nyomás kifejtésért. Miközben a bútorokat takarítja álló helyzetben könnyen megfájdulhat a háta. Ezenkívül a porszívón elhelyeztek lökhárítót is, így nem kell aggódnia, hogy a porszívó a bútornak ütközik. A gyerekek is könnyen porszívózhatnak vele. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Hatósugár 8,6 m

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  ROWVB017
Termékszám:  RO6723PA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15