Oldal frissítése

Rowenta EP8060F0 Skin Respect

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta EP8060F0 Skin Respect

A modern Rowenta Skin Respect epilátor rendkívül hatékony, mégis kíméletes a bőrhöz

Ahogyan a Skin Respect név is sugallja, innovatív technológiájának köszönhetően a szőrtelenítés nagyon kíméletes a bőrhőz, így az epilálás alatt és után is jól érezheted magad. Az epilátor minimalizálja a bőrirritációt, csökkenti az égető érzést és a piros pöttyöket és csökkenti a szőrszálbenövés esélyét. Nem kell többé megelégedned a kompromisszumokkal - ez a Rowenta epilátor mindenből a legjobbat tartalmazza. Vízsugár alatt is használható és finom, kíméletes epiláló feje kellemessé teszi a szőrtelenítést.


Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - přesné pinzety
Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - naváděcí systém

Gyors és tartós eredmény

A szabadalmaztatott Micro-Contact technológiának köszönhetően a Rowenta Premium Skin Respect epilátor még a legrövidebb (0,5 mm hosszúságú) szőrszálakat is precízen és beszakadásmentesen távolítja el. Ez a technlógia a megfelelő nyomás mellett szélesre nyitja a csipeszeket. Elég csak egyszer végig menni az adott felületen és a szőrbevezető rendszernek közönhetően máris tökéletes hatást érsz el. A nagy aktív epiláló felület megfelelően lefedi a bőrfelületet ahhoz, hogy minél több szőrszálat távolítson el egyszerre. A szőrtelenítő szükség szerint dönthető, exkluzív vonalkövető érzékelőjének köszönhetően bármilyen szögben használhtó. A maximálisan hatékony és kényelmes epiláció érdekében követi a test vonalait.


Kényeztesd bőrödet a Skin Respect technológiával

Az új, selymesen sima, csúszós anyagból készült fej jobban csúszik a bőrön, ami csökkenti a súrlódást, ezáltal a bőr irritációját is. Az epilátor így csökkenti a piros pöttyök kialakulását és megelőzi a további bőrirritációt, mint például a szőrbenövést. A speciális henger és a masszázsrendszer együttes hatása fellazítja a bőrt és kellemes, nyutató hatást kelt a szőrtelenítés során. A csipeszek maximálisan higiénikusak és természetesen bőrgyógyászatilag teszteltek. Minőségi rozsdamentes acélból készültek, amelyen nem tapadnak meg a szennyeződések, ezzel megakadályozzák a baktériumok és egyéb nem kívánatos anyagok terjedését. A valóban tökéletes eredmények és az irritáció mentes sima bőr érdekében a Rowenta Skin Respect Demo Protect optimális forgási sebesség funkcióval is rendelkezik, amely optimalizálja az epilációs teljesítmény és az epilációs húzás közti arányt.

Epilátor Rowenta EP8060F0 - technologie Skin Respect

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect wet & dry

Nedves és száraz epilálás

A víz védő, nyugtató és pihentető tulajdonságokkal bír, amelyeknek köszönhetően csökkenti a súrlódást, az irritációt és a bőr kipirosodását. Próbáld ki a Skin Respect epilátort a kádban vagy a zuhanyban, még kényelmesebb és kíméletesebb.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - režim soft

Soft üzemmód

A különösen érzékeny területek epilálásához aktiváld az alacsonyabb forgási sebességű Soft üzemmódot, amelynek köszönhetően bőröd kevésbé irritálódik. A gyulladás megelőzése érdekében a rozsdamentes acél csipeszek 100%-osan higiénikusak.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - bez šňůry

Vezetékek nélkül, szabadon

Nem kell a problémás vezetékkel bajlódnod - a Rowenta epilátor bárhol használható.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - rychlé nabití

Gyors töltés és hosszú használati idő

A kiváló minőségű, hoszú élettartamú lítium akkumulátornak köszönhetően, egy órányi töltés után akár 40 percig használhatod az epilátort.


Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - hladký povrch

Mondj búcsút az égető érzésnek és a piros pöttyöknek

A gyengéd epilátorfej könnyedén siklik a bőrön, minimalizálva a súrlódást. A henger és a masszírozó rendszer stimulálja a bőrt a még kellemesebb érzésért.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - 7 příslušenství

Gazdag felszereltség:
7 kiegészítő

Az epilátoron kívül a birtokodba kerül egy cserélhető, mosható, állítható nyíráshosszú borotvafej is, amely maximálisan kényelmes és higiénikus. További praktikus kiegészítők a hónalj és bikini fej az érzékeny helyek legkíméletesebb és legkönnyebb epilációja érekében. Értékelni fogod a peeling fejet is, amely selymesen simává varázsolja bőröd és megelőzi a szőrbenövést. 

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor
Kód:  ROWEP006
Termékszám:  EP8060F0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05