Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

Rowenta DH4236F0 Intense Compact

123 590 Ft
97 310 Ft áfa nélkül

Rowenta DH4236F0 Intense Compact

A Rowenta DH4236F0 intenzív, kompakt párátlanító könnyedén segít a ház és lakás túlzott páratartalmának csökkentésében, amely nagyon gyakran a falak és a bútorok nedvesedését okozza, valamint penészképződéssel jár, amely hátrányosan befolyásolhatja az egész család életminőségét és egészségét. A túlzott nedvesség csökkentése melletta levegőt is tisztítjaUgyanakkor a 16 liter/ nap teljesítmény is kiváló hatékonyságról tanúskodik. A folyadék összegyűjtésére szolgáló, legfeljebb 2,4 l űrtartalmú tartály elegendő térfogatot nyújt, ha csupán egyes területeken használod. Minden bizonnyal értékelni fogod a csendes, 54dB zajszintes működést is, így problémamentesen használhatod akkor is, ha épp otthon tartózkodsz.

A Rowenta DH4236F0 Intense Compact párátlanító legfőbb előnyei

  • Párátlanító és légtisztító egyben
  • Párátlanító kapacitás 16 liter/nap
  • Kondenzációs tartály térfogata 2,4 l
  • További funkciók: Légtisztítás, Teljesítményszabályozás, Anti-Freeze és Automatikus leállítás

A Rowenta DH4236F0 intenzív kompakt párátlanító további előnyei A teljesítményt maximálisan csökkentheted vagy növelheted, ezzel szabályozva az áramfogyasztást és a zajt. Ha fűtetlen helyiségekben is szeretnéd használni, akkor Anti-Freeze funkció is rendelkezésedre áll a párátlanító fagyás elleni védelme érdekébenA tartály megtöltésekor ez a modell önállóan leáll beavatkozásod nélkül.

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 16 l/nap
Tartály térfogata 2,4 l
Zajszint 54 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélküli
Tömeg 10,5 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítményszabályozás, Anti-Freeze, Automatikus leállítás
Kód:  ROWOD037
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  DH4236F0
P-DC1-WEB20