Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rowenta CV7814F0 Signature Pro AC

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CV7814F0 Signature Pro AC

A professzionális, nagyteljesítményű AC motorral felszerelt csúcsminőségű Rowenta hajszárító vonzó Lipstick Red színben érkezik, és 2100 W teljesítménnyel büszkélkedhet, amely akár 100 km/h légáramlást eredményez. Két légáramlási sebességet és három választható hőmérsékletet biztosít. A hajszárító extra hűvös légáramlási funkciója kiváló a végső frizura rögzítéséhez. A 9 mm-es szűkítővel a beszárított frizurád olyan lesz, mintha fodrász csinálta volna. A hajszárító kialakítása tökéletesen ergonomikus, és az 1,8 m hosszú vezetékének köszönhetően a mindennapi használat során is nagyon kényelmes. A hajszárító hátsó kivehető rácsa egyszerű tisztítást tesz lehetővé. A profi AC motorral kombinálva felülmúlhatatlan teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít.

Főbb jellemzők

  • Erőteljes 2 100 W AC motor
  • Légsebesség akár 100 km/h
  • Hűvös levegő funkció a frizura fixálásához
  • Ergonomikus kialakítás
  • 9 mm-es szűkítő
  • Kivehető rács a könnyű tisztításhoz

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor

Kiegészítők

Tartozékok Tok

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROWFV015
Termékszám:  CV7814F0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05