Oldal frissítése

Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry

A Rowenta CF7352E0 Elite Handy Wet & Dry számos egyedi technológiával rendelkezik. Egy kivételes készülékről van szó annak köszönhetően, hogy nedves hajat is vasalhatsz vele a párologtató rendszer segítségével. Így nem kell hajat szárítanod, vagy megvárnod, amíg megszárad. A hajvasaló úszó lemezekkel van felszerelve, amelyek egyenletes nyomást biztosítanak a hajra. Így csökkentik a hajszálak töredezését, és hozzásegítenek a tökéletes végeredményhez. A lemezek Ultrashine NANO ceramic felülettel vannak ellátva a jobb kontaktus érdekében a haj és a vasaló felület között. Emellett keratin és turmalin kombinációját is tartalmazzák az extra erős és ragyogóan fényes haj érdekében. A vasaló lemezek mérete 2,5 x 9 cm.

6 fokozatú hőmérséklet-beállítás közül választhatsz 130 és 230 °C között, amely az átlátható LED indikátor segítségével jelenik meg. Maga a vasaló felmelegedése is csupán 30 másodpercig tart, így nem kell sokat várnod. A nagyobb kényelem érdekében a mindennapi használat során a hajvasaló forgó kábellel is el van látva, a nagyobb biztonságot pedig a zárrendszer biztosítja.

Főbb tulajdonságok

  • Párologtató rendszer
  • Mozgatható lemezek
  • Keratin és turmalin felhasználása
  • Széles hőmérsékleti tartomány 130 és 230 °C között
  • Gyors felmelegedés 30 másodperc alatt
  • Forgó kábel

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 130 °C
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény

Egyéb

Szín Fekete
Kód:  ROWZVL10
Termékszám:  CF7352E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05