Oldal frissítése

Rowenta CF6220F0 Express Air Brush

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CF6220F0 Express Air Brush

Logo Rowenta

Rowenta Express Air Brush CF6220F0

Rowenta 2in1 hajvasaló kefe - megszárítja és kivasalja a hajat

A forrólevegős Rowenta Express Air Brush 2in1 hajvasaló kefe gondoskodik a haj gyors megszáradásáról, miközben ki is vasalja azt, és tökéletesen sima, fényes megjelenést kölcsönöz neki. A vizes hajat így már egy lépésben száríthatod meg, és alakíthatsz ki csodás frizurát pillanatok alatt. A készülék emellett iongenerálóval is el van látva, amely csodás fényt és tökéletes puhaságot kölcsönöz a hajnak. 


Rowenta CF6220F0

Gyors styling, kompromisszumok nélkül

A Rowenta hajvasaló kefe egy remek styling eszköz 3D szárító hatással, amely gyorsan és könnyedén megszárítja a vizes hajat. Fésülés közben pedig nem csak kivasalja, de a haj csodásan dús és fényes is marad.

Rowenta CF6220F0

Kíméletes hajvasalás

A Thermo Control technológia a folyamatos hőnek köszönhetően megvédi a hajadat, és hatékony hajvasalást eredményez. A kifésülő és fűtött sörték hálózata optimálisan megfeszíti a hajat, aminek köszönhetően az tökéletesen kisimul.

Rowenta CF6220F0

Ionizáló a ragyogó fényért

A kefe iongenerálóval is el van látva, amely használat közben hidratálja a hajat és csökkenti a statikus elektromosságot, így csökkentve a hajszálak göndörödését. Az eredmény pedig a sima és kezelhető haj, csodás fénnyel.

Rowenta CF6220F0

Ergonomikus dizájn

A feljavított ergonomikus dizájnnak és a természetes markolatnak köszönhetően a Rowenta Express Air Brush hajvasaló kefét rendkívül egyszerű használni.Emellett 360°-ban elfordítható kábellel is rendelkezik a maximális kényelem és szabad mozgás érdekében.

Rowenta CF6220F0

Utazótok

A kefe kompakt dizájnja maximális kényelmet biztosít használat közben. A csomagolásban emellett egy praktikus utazótok is található, amelyben biztonságosan tárolhatod a készüléket utazás közben.

10 évig javítható termék

10 évig javítható termék

A Rowenta termékek kiváló minőségűek. Ha azonban valami mégis történik a termékkel, a gyártó 10 évig garantálja a javíthatóságot. További információ itt.

Vysoušecí kartáč Rowenta 2v1 lifestyle
Vysoušecí kartáč Rowenta 2v1
Vysoušecí kartáč 2v1

Technikai specifikációk

  • Hőfokozat: 3
  • Felület: kerámia
  • Funkciók: melegítés és fújás
  • Szín: fehér

Funkciók

  • Hőmérséklet beállítása hajtípustól függően: IGEN
  • Hideg levegőáram: NEM
  • Ionizáló: IGEN
  • 360° elfordítható kábel: IGEN
  • Levehető hátulsó rács: IGEN

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Ionizálás

Egyéb

Szín Fehér, Rózsaszín
Kód:  ROWCF220
Termékszám:  CF6220F0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15