Oldal frissítése

Rowenta Air Force Extreme 25.2V RH887101

4,8 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Air Force Extreme 25.2V RH887101

Az új generációs porszívó

A porszívó egy új generációs lítium akkumulátorokkal felszerelt gép, amelyek 2x rövidebb ideig végzik a feltöltést, mint a NiMH- akkumulátor és ráadásul 55 percig működőképesek. A készülék tartályának kapacitás 500 ml, a szűrő új típusú habszűrő. Miután befejezted a porszívózást a szívókészülék egyszerűen eltárolható parkolási helyzetben, amelyben a fogantyú nélkül is eltárolható.


Rowenta Air Force Extreme

Porzsák nélküli akkumulátoros porszívó

Porzsák nélküli Rowenta Air Force Extreme akkumulátoros porszívó a Cyclone technológiának köszönhetően pontosan olyan hatékony tisztítást tesz lehetővé, mint a hagyományos porszívó. A praktikus funkciók közé tartozik a praktikus LED lámpa a Delta szívófej két oldalán, amely megvilágítja a porszívózás teljes területét, továbbá egy rendkívül erős forgó kefe is a készülék részét képezi.

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5,88 óra
Működési idő 53,92 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Kefék Forgó

Szín

Szín Kék
Kód:  EAD1107n
Termékszám:  RH887101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15