Oldal frissítése

Rowenta Air Force 24V RH8570

4,3 31 értékelés

Rowenta Air Force 24V RH8570

Major készülék otthonában

Ez a nagy teljesítményű bot porszívó egyedülálló technológiával Ciklon légierő. Top szívófej Delta kibővült légcsatornák, amelynek optimális alakját és elhelyezkedését. Egy sokkal jobb porszívózás a nehezen hozzáférhető helyeken és hatékony tisztítás Szőnyeg látható két hatalmas forgó kefével. Oldalsó gumibetétes viszont biztosítja a rendkívüli tisztaságú parkettás.


Rowenta Air Force 24V RH8570

Akár 45 percen akkumulátor

Kezelés tisztább megkönnyítik az ergonómikus fogantyú és XL markolat, amelynek köszönhetően nincs szükség meghajlítani is, ha felszív a nehezen hozzáférhető helyeken. Ez a praktikus bot porszívó képes működni egyetlen töltéssel akár 45 perc alatt. Töltés majd úgy 10 órán át. Ezen túlmenően, a padló, így illenek a sarokban, ahol ez lesz mindig használatra kész.


Dlouhá výdrž
Pohodlná rukojeť
Napětí 24V
Snadné skladování
Bezsáčkový model
Motorová hubice

Igásló nagy teljesítmény

A szabadalmaztatott technológia Ciklon légierő egyedülálló kettős rendszer. Az első az, hogy a szennyeződések eltávolítása a levegőben, és fenntartásában a szívó erő egy nagyon magas szintű. Ez egy levegő áramlási sebességét, akár 120 km / h. A porszívó is van egy porzsák nélküli rendszer, amely közvetlenül elválasztja szennyeződéseket a 0.9 literes tartályba. Ez lehet vége után a porszívózás könnyen eltávolítható és tisztítható.

Air Force Cyclonic

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Ni-MH
Működési idő 45 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 25,5 cm
Magasság 119 cm
Mélység 25 cm
Tömeg 3,99 kg

Szín

Szín Barna
Kód:  ROWVB005
Termékszám:  RH8570
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05