Oldal frissítése

Rovus Spray XL felmosó

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rovus Spray XL felmosó

A felmosó kiváló segítő nemcsak a háztartások tisztításához. A felmosáshoz nem kell lehajolnod vagy kézzel súrolnod a padlót. A klasszikus felmosókhoz többnyire vízzel teli vödörre van szükséged, amely bizonyos helyeken akadályt jelenthet. Ahhoz, hogy ez már többé ne okozzon gondot, használda modern Rovus Spray XL szórófejes felmosót, amely megkönnyíti a nehezen hozzáférhető területek tisztítását is. Az elegendően nagy felületű felmosó lap lehetővé teszi a szárazon vagy vizesen történő felmosást. A felmosót műanyag víztartállyal látták el, amelyet a műanyag markolattal végződő alumínium rúdhoz erősítettek. Töltsd fel a tartályt vízzel, esetleg add hozzáa kedvenc mosószered, és a felmosó készen áll a felmosásra. A szórófejnek köszönhetően a padlóburkolatot kis mennyiségű víz felhasználásával is megtisztíthatod. A felmosó így a laminált padló felmosására is alkalmas. A felmosónak 360 °-ban elfordítható feje van, így anehezen elérhető helyeket is megtisztíthatod. A Rovus szórófejes felmosóval, egy kézzel gyorsan és minimális erőfeszítéssel megtisztíthatod a szobádat.

A Rovus Spray XL főbb jellemzői

  • Modern, Rovus szórófejes felmosó forgatható fejjel,
  • Műanyag víztartállyal
  • Ergonomikus szórófej az alumínium fogantyú tetején a kényelmes működés érdekében
  • Könnyű, leszerelhető markolat puha felülettel
  • Szükség esetén szabályozhatod a szórófej vízmennyiségét
  • 360 °-ban elfordítható fej
  • A könnyű szerkezetének köszönhetően egy kézzel is használhatod
  • Magas nedvszívó képesség
  • Cserélhető törlőlapok
  • A törlőlapok egyszerű karbantartása (moshatóak)
  • A felmosó ideális bármilyen típusú padlóburkolathoz - laminált, linóleum, csempe, márvány 

A szórófejet négy lépésben aktiválhatod

A Rovus Spray XL négy könnyű lépésben indítható el. Először önts vizet a tartályba. Adja hozzá  mosószert és rögzítsd a felmosó fogantyújához. A törléshez nyomd meg a szórófej tetejét. Magad szabályozhatod a felhasznált víz mennyiségét, a padlóburkolat típusától és aszennyezettség mértékétől függően.

A Rovus Spray XL segítségével gyorsan, hatékonyan és könnyedén kitakaríthatsz

A kiváló minőségű mikroszálas párnázott felmosó lapok nagy abszorpciós képességgel rendelkeznek, és már az első törlés után megtisztítják a felületet az összes szennyeződéstől. Tisztítás után a padló egy pillanat alatt felszárad, és gyönyörűen fényes marad. Különösen alaminált padlóval rendelkező háztartások fognak örülni a Rovus szórófejének. A felmosó lapok levehetőek, rendkívül tartósak és könnyen moshatók a mosógépben.

Nagyszerű segítő háziállatokkal rendelkező családok számára

A Rovus Spray XL felmosó különösen népszerű gyermekes és háziállatokat tartó családok számára. Takarítás közben elég tiszta vizet használni, illetve  hozzáadhatsz  egy ökológiailag kíméletes tisztítószert is. A törlőlapok anyaga biztosítja, hogy a padlón ne maradjanak szövetek és szennyeződések sem. A Rovus Spray XL használatával a takarítás maximálisan higiénikus, és kimondottan kedvező hatású azoknak, akik allergiában vagy asztmában szenvednek.

A felmosó lap anyaga:
80% poliészter, 20% poliamid


Paraméterek

Típus

Típus Lapos felmosó
Kód:  ROVMO178
Termékszám:  7630054100178
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10